Aktywne Wpisy

greedy_critic +59
Asiulka już się wybolcowała i nie szuka przygód bo wie czego chce. Chce założyć rodzinę, mimo że już to zrobiła. Czego nie rozumiesz? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #pieklokobiet #heheszki
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #pieklokobiet #heheszki
źródło: image_picker_3C9BF7AB-4775-4AAF-B180-0763FD37E939-451-000000060992221E
Pobierz
Zielonkazdr +255
Mam chorą córkę. Wczoraj spędziliśmy fajny,po komunijny dzień w Niepokalanowie. Pomodliłem się i chłopu jakoś ciężar z serca trochę spadł.. nie taguje bo i tak mirki wyśmiejo. Pozdrawiam:)

Wiecie czym się różni człowiek bogaty od biednego?
Intelektem i sprytem ale przede wszystkim odwagą.
Na swoim przykładzie...
Kupiłem drona Potensic Atom z trzema bateriami za 1600zł
Wystawiłem na OLX ogłoszenie że nagrywam śluby lasy itd..Pocwiczyłem latanie tydzień i do dzieła.
Dron się zwrócił w jeden ślubm
Za godzinę nagrania biorę 600zł.
Za 30 zdjęć 80zł.
Zarobiony jestem ponad 30k w 3 miesiące.
I tak to jest właśnie
Ale i tak ta historia wam nic nie da bo się życia boicie i pójść na swoje, musicie mieć kogoś nad sobą co pokaże co robić....mental chłopy i baby mental
#dji #biznes #dron #potensic #pracbaza #droniarz10k #pieniadze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 1000018998
PobierzJak nie mam pojęcia o hydraulice, to nie pójdę do kogoś na robotę robić przyłącze wody na działce żeby się u niego uczyć.
Zwykła uczciwość.
Nie można mylić bezczelności z odwagą.
A dwa punkty tylko dlatego że masz trochę racji.
Rozumiem, że te hajsy przed opodatkowaniem i składkami co nie? Ubezpieczenia? Chociażby od nieszczęśliwych wypadków albo jakbyś tak wylądował przed sądem jak się okaże, że jednak ujęcia nie wyszły i młoda para jest niezadowolona ;)
Rozumiem, że koszty dojazdu, hotelu czy żarcia też są uwzględnione? Bo twój cennik brzmi jak fuchy na czarno ;)
Pokaż no jakieś portfolio z tego
Kolega miał firmę co robiła całkiem coś innego stwierdził że on teraz klimy będzie montował. No i montuje, parę reklamacji, parę poprawek, ale idzie do przodu. Sam już tylko robi serwis i coś tam, a druga ekipę ma do montażu.
@mirko_anonim: do majątku Elona Muska dorobisz się już za niecałe 150 tysięcy lat, gratuluję
@bukszpryt: ale się kiedyś zdziwisz jak będziesz potrzebował hydraulika, eletkryka, lekarza, mechanika czy nawet jak pójdziesz do restauracji :D
@mlesz: znajomy ma taką firmę w Anglii, dwa drony kosztowały 2x6k Euro, ale dorzucili kasę na kurs i dofinansowanie z urzędu pracy.