Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +105
#programista15k #pracait #pracbaza
Normalna praca typu lekarz - tracisz pracę?
- wysyłasz pare CV albo nawet nie, odzywasz się do innych szpitali, kilka dni później masz robotę za 30k+ PLN
Nienormalny zawód typu CRUDiarz - tracisz pracę?
Normalna praca typu lekarz - tracisz pracę?
- wysyłasz pare CV albo nawet nie, odzywasz się do innych szpitali, kilka dni później masz robotę za 30k+ PLN
Nienormalny zawód typu CRUDiarz - tracisz pracę?
Biesiadnik +255
Doktor Szarpanki pobity z pękniętą czaszką leży w szpitalu. W filmie który wrzucił 2h temu napisał wprost, że przyczynili się do tego #imigranci #szarpankizzyciem #szarpanki #inzynier
Nie rozumiem czemu nie mogę znaleźć kobiety. Tyle się naczytałem narzekania o współczesnych facetach, że niechlujni, nie myją się, bezrobotni, przychodzą na randki pijani, nadużywają alkoholu papierosów, nie myślą o przyszłości, duże dzieci, itp.
Ja nie jestem taki jak inni, zawsze staram się żeby dziewczyna miała dobrze. Interesuje się drugą osobą, dbam o relacje. Mam stabilną pracę, zainteresowania. Są dni że lubię posiedzieć w domu przy serialu a czasem lubię wyjechać poza miasto czy porobić coś aktywnego. Nie palę papierosów, alkohol tylko okazyjnie.
#przegryw #przegrywpo30tce #tfwnogf #tinder #blackpill #agepill #zwiazki #relacje
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Bo chyba, że klasycznie dla tagów chcesz się poskarżyć ¯_(ツ)_/¯
No ciężko by było kogoś znaleźć jeżeli nie wychodzi sie z inicjatywą, a kobiet biorących sprawy w swoje ręce jest niewielki % a większość z tych które
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nie wiem, ja też już przestałem się nad tym zastanawiać i teraz żyje jak hedonista (nie w kontekście seksualnym, narkotykowym i alkoholowym). Po prostu mam na ciś ochotę to to sobie kupuje, mam ochotę gdzieś pojechać to sobie tam jadę itp.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
Znam przynajmniej 2 związki, gdzie wykształcona dziewczyna z magistrem jest z prymitywem bez matury i daje się rozstawiać po kątach i pozwalają na to, żeby je szmacił
I są zakochane, są w długotrwałych związkach z nimi. A ty jesteś frajerem uległym i nie znajdziesz dziewczyny, niech to do ciebie wreszcie dojdzie
mam nadzieję że na spotkaniach z tindera nie dzielisz się takimi samymi przemyśleniami