Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie rozumiem czemu nie mogę znaleźć kobiety. Tyle się naczytałem narzekania o współczesnych facetach, że niechlujni, nie myją się, bezrobotni, przychodzą na randki pijani, nadużywają alkoholu papierosów, nie myślą o przyszłości, duże dzieci, itp.
Ja nie jestem taki jak inni, zawsze staram się żeby dziewczyna miała dobrze. Interesuje się drugą osobą, dbam o relacje. Mam stabilną pracę, zainteresowania. Są dni że lubię posiedzieć w domu przy serialu a czasem lubię wyjechać poza miasto czy porobić coś aktywnego. Nie palę papierosów, alkohol tylko okazyjnie.

#przegryw #przegrywpo30tce #tfwnogf #tinder #blackpill #agepill #zwiazki #relacje

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim analizę powodów dlaczego się coś nie udaje warto zacząć od zastanowienia się nad swoimi wadami, a nie zaletami. +Oczywiście czynników zewnętrznych - bo jeśli nie rozmawiałeś z żadną dziewczyną od roku, to też ciężko, żeby jakąś się Tobą zainteresowała.
Bo chyba, że klasycznie dla tagów chcesz się poskarżyć ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no ale o co dokładnie chodzi, że nie masz ani jednego lajka w aplikacjach czy spotkania okazują się klapą? Lajkujesz naturalne dziewczyny, mające podobne pasje i światopogląd do ciebie i spotykasz się po paru dniach zaangażowanego pisania z obu stron czy zrobione, bez opisu, odpisujące "aha/tak/nie", bez wspólnych tematów, bez zaangażowania w rozmowę z ich strony i wyciągasz je na spotkania, które kończą się na "yyy sorry ale nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale z iloma kobietami się spotkałeś w ciągu ostatniego miesiąca że cie nie chcą? Do ilu zagadałeś? Ile razy wyszedłeś z kumplami w jakieś miejsce gdzie jest dużo kobiet? Czy poczyniłem jakieś inne kroki typu Tinder, zapisałeś sie na stacjonarny kurs języka?
No ciężko by było kogoś znaleźć jeżeli nie wychodzi sie z inicjatywą, a kobiet biorących sprawy w swoje ręce jest niewielki % a większość z tych które
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):
Nie wiem, ja też już przestałem się nad tym zastanawiać i teraz żyje jak hedonista (nie w kontekście seksualnym, narkotykowym i alkoholowym). Po prostu mam na ciś ochotę to to sobie kupuje, mam ochotę gdzieś pojechać to sobie tam jadę itp.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Sebixy mają piękne i mądre dziewczyny, bo są wysocy i dobrze zbudowani, bujne włosy, ponadto koniecznie wiejski tuning w gruzie, a to podoba się na wsiach, bardzo ważne też są pieniądze i potencjalny majątek tj. np. chałupa po dziadkach. Oni są pewni siebie, maja znajomych i media społecznościowe. Kręcą się dużo w różnych miejscach i same do nich piszą. Jeśli taki nie jesteś, to nie dziw się, że
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Ale one nie chcą frajera, chcą bandyty
Znam przynajmniej 2 związki, gdzie wykształcona dziewczyna z magistrem jest z prymitywem bez matury i daje się rozstawiać po kątach i pozwalają na to, żeby je szmacił

I są zakochane, są w długotrwałych związkach z nimi. A ty jesteś frajerem uległym i nie znajdziesz dziewczyny, niech to do ciebie wreszcie dojdzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: naprawdę przepraszam że to mówię, ale ludzie do których się porównujesz może i są w wielu aspektach gorsi, ale nie piszą anonimowo na wykopie że kobiety nie są nimi zainteresowane

mam nadzieję że na spotkaniach z tindera nie dzielisz się takimi samymi przemyśleniami
  • Odpowiedz
@mirko_anonim masz słabą mordę, charakter nie ma żadnego znaczenia. Znam gości takich jak ty, do których kobiety lgną jak muchy do gówna. Powód? Mają dobrą mordę. Tyle w temacie.
  • Odpowiedz