Aktywne Wpisy
sloniasek +304

Shyvana +14
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Hej, czy ktoś z was przebranżowił się z programisty #gamedev na inną działke w IT? Jak wam poszło? Ile mieliście doświadczenia? Co teraz robicie i czy jesteście zadowoleni? Uczyliście się na nowe stanowisko czy wystarczyło obecne doświadczenie? Żałujecie decyzji?
Zastanawiam się nad zmianą z c# na coś blisko temu albo może wyuczyć się na nowo na jakiegoś np devopsa.
Swoją drogą u mnie np w pracy dwie osoby co były w webówce ale zachciały robic gry, zazwyczaj w drugą strone to działa xd
Wszystko da się zrobić i przebranżowić, ograniczenia są tylko w Twojej głowie.
I musisz na rekrutacji pokazać że jesteś ogarnięty i że dużo potrafisz z tego czego szukają. Ogólnie zauważyłem że czesto dla firm wazne jest mieć doświadcznei w pracy nad realnemy produktami, bo chyba z połowa IT to są rzeczy które nigdy nie zostają ukończone i/albo nikt ich nie uzywa