@mirko_anonim nie ma nic złego w chronieniu siebie i bliskich przed patologiczną rodziną. Nic złego nie zrobiłeś. Matce nie zależy nawet na tym minimalnym kontakcie skoro strzela fochy
@mirko_anonim ja p------ę jakby ktoś pisał o moim życiu, moja matka też modliła się żebym został księdzem i też nie rozwiodła się z ojcem bo to grzech. Teraz jestem po trzydziestce i mam tak krzywo pod kopułą że od 8 lat się leczę psychiatrycznie. ta sekta zniszczyła mi sporo życia.
Nie odzywa się już do mnie miesiąc i nie odbiera telefonów przez co mam trochę wyrzuty sumienia ale z drugiej to co innego miałem zrobić.
@mirko_anonim: przede wszystkim, przy tak zaburzonej matce, która wyrządziła ci tak duże szkody na psychice - po co w ogóle utrzymujesz tak częsty kontakt?
Jeśli sama chodzi, ma środki do życia i potrafi się ogarnąć to nie masz żadnego obowiązku tak częstego kontaktu. Zwłaszcza że
@mirko_anonim: w jakim stanie? Możemy się napić może ;) Mój ojciec o ślubie też się w sumie dowiedział pocztą pantoflową, matka wiedziała, ale nie widziało mi sie ich zapraszać. Za to przyjaciele z Polski jak najbardziej przylecieli.
#ksiazulo Wszystko co mogło pójść nie tak to poszło - zbiorowa nagonka, widzowie nie uwierzyli w jego kłamstwa i się odwrócili od ksiazula, muala straciło swój status, jego kontent nie ma już dalej żadnego sensu, śmierć pracownika w fabryce robiącej pizzę, jeszcze wpadł filmik z babka dzień przed premierą. Jeszcze brakuje żeby ogłoszono że babka umarła w nocy po skosztowaniu pizzy. Jak widzę pudełko od tej pizzy to chce mi
Ostatni akapit:
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale patola, nie dziwie się, że się nie odzywa.
Ty jesteś żenująca
@mirko_anonim: przede wszystkim, przy tak zaburzonej matce, która wyrządziła ci tak duże szkody na psychice - po co w ogóle utrzymujesz tak częsty kontakt?
Jeśli sama chodzi, ma środki do życia i potrafi się ogarnąć to nie masz żadnego obowiązku tak częstego kontaktu. Zwłaszcza że
Mój ojciec o ślubie też się w sumie dowiedział pocztą pantoflową, matka wiedziała, ale nie widziało mi sie ich zapraszać. Za to przyjaciele z Polski jak najbardziej przylecieli.
Napisz jeszcze czy dziecko twoje xD