Aktywne Wpisy
chris3d +75
Jestem tak stary, że pamiętam, że Wykop z początku był polską kopią digg.com (nawet nazwa ta sama tylko po polsku)
#ciekawostki #wykop
#ciekawostki #wykop
Corrny +22
Ja p------e, jak ja kocham życie. Właśnie pije sobie drinka z różową na Teneryfie, najedzony tapasami. Nic mi więcej nie potrzeba, oglądam sobie zachód słońca. Przypominam najedzony tapasami, więc zero potrzeb, zero testosteronu, nie muszę z nikim walczyć, bo nie ma po co. Mam hajsy, mam jedzenie i bezpieczeństwo. Pozdrawiam.
#teneryfa #mojezdjecie #podrozujzwykopem
#teneryfa #mojezdjecie #podrozujzwykopem
Jak to możliwe, że nie powstała żadna sensowna konkurencja dla #tinder? Przecież to żyła złota i niekończący się biznes niczym zakład pogrzebowy, tylko że tinder jest monopolem w tym przypadku i żaden inny serwis nigdy się tak nie przebił i nie był modny.
Dla nowych biznesów to może być problem ale jest przecież tyle globalnych firm, że mogłyby sobie zrobić poboczny biznes i co to dla nich wydać miliony na marketing. Ja bym wydał każde pieniądze gdyby faktycznie dało się kogoś poznać - i tak wiem, że gdyby każdy tak łatwo poznawał to mniej klientów ale z drugiej strony wtedy ma dobrą opinie (tinder ma ogólnie złą teraz) i zawsze na rynek wchodzą nowe pokolenia które szukają kogoś online więc zawsze byliby klienci.
#badoo swój prime time ma dawno za sobą a i tak było nakierowane na rynek Europy Środkowo-Wschodniej
Facebook randki - najbardziej zmarnowany potencjał. Wprowadzli to w momencie gdy facebook przestał być popularny a i tak mało kto o tym wie, a drugie tyle nie może znaleźć tej opcji na swoim fb.
Każda inna apka - zbyt mało popularna żeby było wystarczająco profili a tym bardziej kobiet
#przemyslenia #niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #zwiazki #relacje #redpill #tfwnogf #podrywajzwykopem #samotnosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: A jak to możliwe, że nie powstała żadna sensowna konkurencja dla Allegro? W sumie to jest ciekawe zjawisko, bo np. taki Decathlon kompletnie nie przyjął się w Szwecji, mieli coś koło 10 sklepów, które teraz zamykają.
Wydaje mi się, że Tinder po prostu zrobił to dobrze, bo pod laski. A gdzie pójdą faceci, którzy szukają lasek? Tam, gdzie jest ich najwięcej. Jednocześnie mam wrażenie, że spada jego skuteczność i coraz trudniej się spotkać, tylko czy jest to wina Tindera, lasek, czy wspólna? Pewnie sami faceci, a konkretnie spermiarze, też się do
@mirko_anonim Gdyby kobiety chciały się umawiać z typami, którzy płacą i nie zarabiać same na tym to by k---y były za darmo.
@mirko_anonim: powstało od z-------a, tylko większość jest kupowana przez jedną spółkę. Obczaj sobie Match Group i zobacz ile mają takich aplikacji, to j----y monopolista randkowania xd
To tak jak z Messengerem. Co z tego, że są lepsze komunikatory skoro one wszystkie razem wzięte nie mają nawet połowy liczby użytkowników w porównaniu do Messengera?
@_lorem_ipsum_: byś się zdziwił ( ͡° ͜ʖ ͡°)