Aktywne Wpisy

Guybrush +188
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
tyrlytyrly +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Nie ma dowodów, że Mercedes łysego węża jest z wypożyczalni.
Były tutaj informacje, że na ramkach tablic widać że to panek. Przesledzilem wszystkie ujęcia, gdzie widać to auto i na żadnym z nich jakość nie jest wystarczająca żeby coś tam przeczytać. Porównywałem też te ramki z większością wypożyczalni w Krakowie i nic się nie łączy.
Fakt. Ramki panka są bardzo podobne, ale nie identyczne.
Najlepiej widać te ramki w
Nie ma dowodów, że Mercedes łysego węża jest z wypożyczalni.
Były tutaj informacje, że na ramkach tablic widać że to panek. Przesledzilem wszystkie ujęcia, gdzie widać to auto i na żadnym z nich jakość nie jest wystarczająca żeby coś tam przeczytać. Porównywałem też te ramki z większością wypożyczalni w Krakowie i nic się nie łączy.
Fakt. Ramki panka są bardzo podobne, ale nie identyczne.
Najlepiej widać te ramki w

źródło: temp_file7644938827325700117
Pobierz@Filippa: Czyli pomijasz faktyczny problem a zajmujesz się marginalnym #!$%@? kilku oszołomów? Piękny Whataboutism ¯\(ツ)/¯
tl;dr
Baba przegrała z chłopem który teraz podpisuje się jako baba bo chromosom Y jest zdegenerowany i w sumie to nie powinno go być.
Gratuluję. Myślę że masz szansę na medal w gimnastyce artystycznej bo takiego fikoła dawno nie widziałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Skąd wiesz jeśli nie przeczytałeś?
Wszystko wypisałam o co chodzi w moim wpisie.
Kobieta z XY nie jest chłopem bo u niej Y nie spełnił funkcji i nie dał androgenowych fali hormonalnych w okresie płodowym przez co rozwój żeński został kontynuowany.
@WielkiNos miliony kobiet nie mogę zajść w ciążę, niezależnie od jakiegokolwiek wsparcia. Czego to miałoby dowodzić?
@Filippa Castrati nie śpiewają w chórach operowych, tylko śpiewali, już się na szczęście nikogo nie kastruje, żeby ładnie śpiewał.
Trudno też mówić o eksperymentalności tego procederu, skoro był on przeprowadzany z premedytacją.
Ale ogólnie
@kishibashi nie to miałam na myśli, po prostu autorka gdzieś w tekście wspominała, że kobieta z xy może nie mieć miesiączki i mieć inne zaburzenia. @Xizor