Wpis z mikrobloga

Czemu #taylorswift jest taka popularna? Umie mi ktoś wytłumaczyć? Kojarzę ją jedynie ze lata wszędzie samolotem. Z okazji ze wszystkie portale w PL nakręcają się ze gra ona teraz w Wawie przeleciałem na spotify jej aktualna TOP 10.
Wraz z moim różowym paskiem znaliśmy, aż jedną piosenkę #cardigan
Puściłem od pierwszego utwory po 5tym padłem i przełączyłem na coś innego. Przecież to muza która mogłaby lecieć max w przebieralniach w H&M. Wsio podobne, nudne. Nie wiem nie czaje ;/

https://www.dazeddigital.com/music/article/61311/1/why-is-taylor-swift-so-popular-eras-tour-camping-argentina

#muzyka #muza
Piotropatra - Czemu #taylorswift jest taka popularna? Umie mi ktoś wytłumaczyć? Kojar...

źródło: 1360573

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piotropatra: chyba jak każda inna gwiazda pop. Też nie rozumiem jej fenomenu, bo w porównaniu z niektórymi koleżankami z branży jest wg mnie taka trochę nijaka i mało charakterystyczna, ale w sumie trzeba przyznać, że działa w branży od chyba kilkunastu lat, wydała dużo albumów, ma sporo hitów. Jest utalentowana, gra na instrumentach, dobrze śpiewa, sama pisze swoje własne teksty, unika afer i skandali. Ostatnio też zrobiła potężny szum w
  • Odpowiedz
Wraz z moim różowym paskiem znaliśmy, aż jedną piosenkę #cardigan

Puściłem od pierwszego utwory po 5tym padłem i przełączyłem na coś innego. Przecież to muza która mogłaby lecieć max w przebieralniach w H&M. Wsio podobne, nudne. Nie wiem nie czaje ;/

@Piotropatra: To, że razem ze swoim różowym paskiem znaliście aż jedną piosenkę nie oznacza, że inni ludzie nie znają więcej piosenek. Sprowadzanie czegoś do roli sklepowej muzyki
  • Odpowiedz
@Piotropatra: Bo dzieci potrzebują ciągle nowych gwiazd. Kiedyś była Rihanna, wcześniej Britney Spears, a teraz jest Taylor Swift. Nie rozumiem pytania. Pewnie jakbyście oglądali sporo szajsu dla nastolatków to byście kojarzyli więcej piosenek. Ja ją kojarzę, bo w family guy jest odcinek o niej.
  • Odpowiedz
@texas-holdem +4
no nie czaję fenomenu tej piosenkarki.

@Kadet20: Fenomen wynika z ewolucji od dziewczyny z gitarą wrzucającej na YT do mega-gwiazdy koncertowej, z naciskiem na koncertowej. Obecna trasa to majstersztyk produkcji muzycznej i ogólem eventowej. Jeśli po obejrzeniu np. tego
  • Odpowiedz
@Piotropatra: Rozumiem, ze może Ci się nie podobać muzyka ale ona jest bardziej skierowana do kobiet a nie do Ciebie. Nie jesteś jej grupa docelowa. Ale pomijając muzykę - Taylor np. zapraszała fanki do domu na wcześniejsze słuchanie albumów, piekła dla nich ciasteczka i się z nimi bawiła. Na wcześniejszych trasach tez zapraszała kilka wybranych fanek za kulisy (jej mama patrzyła które dziewczyny się najlepiej bawiły i je zapraszała) i
dzoanakurpa - @Piotropatra: Rozumiem, ze może Ci się nie podobać muzyka ale ona jest ...

źródło: 0f4c277605fdecee908eedf8b3e2c999

Pobierz
  • Odpowiedz