Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: głupi jesteś ja wolę wygląd i wzrost niż bycie brzydalem z hajsem. Wygląd wzrost i dynamina są najważniejsze jeżeli chodzi o czerpanie z życia garściami.

Mógłbym mieć wygląd 0/10, mieć 160cm wzrostu i jakieś inne wady genetyczne ale chce być bogaty.

Nie wiesz co piszesz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Runaway28: i co ci z wyglądu i wzrostu? co najwyżej masz szanse u średnej Klaudii z powiatowego. Dla eksperymentu załóż sobie konto chada na tinderze i podziel się wnioskami. Ja próbowałem i nie jest kolorowo, nawet średnie wybrzydzają i piszą pierwsze tylko gobliny z nadwagą. W dzisiejszych czasach bycie ładnym nic nie gwarantuje (patrz świat showbiznesu, piłkarze) więc już lepiej iść mgtow i żyć w luksusach
  • Odpowiedz
i co ci z wyglądu i wzrostu? co najwyżej masz szanse u średnej Klaudii z powiatowego. Dla eksperymentu załóż sobie konto chada na tinderze i podziel się wnioskami. Ja próbowałem i nie jest kolorowo, nawet średnie wybrzydzają i piszą pierwsze tylko gobliny z nadwagą.

@mirko_anonim: dobra, już widać że nie masz bladego pojęcia o czym mówisz, bo chad nie używa tindera (chyba że jako plan na opcję B, C), tylko
  • Odpowiedz
Wy myślicie, że tak na co dzień to wasi znajomi czy dziewczyna to tak bezinteresownie z wami? Zawsze jest coś za coś

@mirko_anonim: tak i często tym czymś jest:

- dynamina
- poczucie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mówisz o pracy, która wymaga bardziej szczegółowej wiedzy. Nie raz, nie dwa widziałem przebojowych mężczyzn (i kobiety), którzy coś tam umieli, ale przede wszystkim potrafili nawijać makaron na uszy. Hajs się znajdzie.
  • Odpowiedz