Aktywne Wpisy
derek25 +372
Cena Laysow w Auchan (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
ChaoticNeutralRebel +682
Teraz ta młodzież tylko te tiktoki ogląda, jeszcze 15 lat temu młodzież była normalna.
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
Dzisiaj streamuje bo znowu obawiam się o życie.
Nie wiem, czy dzisiaj, czy jutro wjadą mi na chatę, czy co, ale dzięki temu czuję się lepiej, bezpieczniej.
Chyba porysuję, albo co innego porobię, żeby nie myśleć o tym całym gównie.
Będę pewnie siedział całą noc wraz z kotem.
Jak ktoś chce pogadać, popisać to zapraszam.
Kanał:
https://www.youtube.com/@zygmundo
#przegryw #narkotykizawszespoko #n-------i #patologiazewsi #przesladowania #stream #patostreamy #zdrowie #lgbt #policja #teczowepaski #bloglajfstajlowywiesniaka #homoseksualizm #depresja #psychologia #psychiatria #neet #samotnosc #samobojstwo <-- dopisuje ten tag bo obawiam się, że to mi zrobią.
Wołam bo boję się szadoła.
@Alvarez17 @kontophone @Ptysiu_323 @AKOMU_TOPOTRZEBNE @prawiczek92 @PrawdziwyEuropejczyk @ZwyklyRoman @Dadd_yissuess0 @midalohn @grand_khavatari @psychol-denty @kamilek123 @3cytryny @Mr_3nKi_ @StanMarsh93 @ProstyHuop @drobne_na_taryfe @AspirantAndrzej @mieszankaBiaukowa @sesesesese @ArystokracjaPomarancza @ChrisRedfield @MrCALVIN @farbowanylisek @dongio @Egeszege21 @sensuel @przegro_pisarz @Halineusz @Glikol_Propylenowy @LulxdPL @AkiM1223 @p3k1 @29Promises @power-weak @PepeChad
xD oby nie.
Nie wiem, z tym może być ciężko, nawet ubezpieczenia nie mam.
Poszedłbym, jakby się sytuacja uspokoiła, a na to na razie się nie zanosi.
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli nie wjadą - to chapną mnie na mieście,
jak nie to policja mnie dojedzie.
Oni po prostu chcą zabić człowieka, zobaczyć jak to jest.
Te wszystkie ich wymówki są c---a warte.
Dlatego co chwila muszą je zmieniać, albo przerzucać wykonanie wyroku na kogoś innego.
Już byli.
Piętra im się p------y i dali mi czas na ucieczkę.
Komentarz usunięty przez autora
Schody i piętra to był żart @AKOMU_TOPOTRZEBNE
Ja tu na poważnie pisze, chcą mnie odwalić na mieście, jak się nie uda to wjazd na chatę, jak to nie pyknie to zostanę niedługo aresztowany i zrobią mi #samobojstwo na dołku. Jeśli to by im nie pykło to zrobią ze mnie pedofila, żeby więźniowie się mną zajęli i zrobili mi "s---------o", czyli powieszą mnie na celi.
To są
Tak. Słowa gej chyba nie trzeba cenzurować.