Wpis z mikrobloga

@Tumurochir: A obejrzałeś to nagranie? Bo p--------z jakby wziął tę kartkę i odczytał z zadowoleniem.
"wiernie odczytał" xD tego, że walczył ze sobą i kiwali wymownie razem z drugim komentatorem to już pominąłeś.
  • Odpowiedz
@xiv7: xD Jak opisuje rzeczywistości niekorzystną dla PO, to znaczy że pisowiec ?
Nawet motłoch z 90iq co głosował na KO zaczyna dostrzegać jak chvjowym mamy obecny rząd, mamy dosłownie zero pozytywów, zero sukcesów. To nic nie zmieni Tusk może nawet przejąć kanał zero tak jak TVP info ludzie i tak będą wiedzieć jak jest.
  • Odpowiedz
@Tumurochir: Babiarz wykonywał polecenie przełożonego, bez namysłu i chwili zawahania. Skandalem bym tego nie nazwał ale na podstawie tego filmu można wyrobić sobie opinie co do jego osoby.
  • Odpowiedz
@RobertinoIncelino: jak opisuje rzeczywistość niekorzystną dla PO w każdym jednym programie to znaczy że pisowiec, tak samo ty piszesz zero pozytywów, wiesz że Tusk przez ostatnie pół roku spotkał się bilateralnie z przywódcą prawie każdego ważnego kraju UE? Cała Skandynawia, cały Zachód, tego było z kilkanaście co najmniej, PiS przez 8 lat nawet z połową bo był na wszystkich obrażony
  • Odpowiedz
@SpaceMonkey bo tak samo jak stanowski (celowo z małej) nie rozumiesz, że chodzi tu o to, że jeśli nie miałeś jaj żeby się postawić w 2015r (jak Orłoś), to teraz miej twardą dupę jak przychodzi nowa szczujnia i robi z ciebie popychadło. Dla mnie najbardziej ironiczny w tym wszystkim jest fakt, że PiS tak bardzo chciał mieć kontrę do TVNu, że teraz mają TVN zwykły i TVN na p----------h sterydach. Jednocześnie
  • Odpowiedz
@Tumurochir: oho lewica prowadzi kampanie nienawiści aby wszystkich przekonać że babiarz to zły człowiek i pisior. Typowo, cancel culture wciąż mocne.
  • Odpowiedz
@mlodir:

nie rozumiesz

Na szczęście mamy ciebie xD

Oceniana jest konkretna sytuacja za konkretny czyn, gadanie bo wcześniej był częścią propagandy jest głupie bo mogli go po prostu zwolnić tak jak wielu zwolnili Duża część ludzi zamiast skupić się na konkretnej sytuacji to patrzy na to po przez pryzmat
  • Odpowiedz
@WieszakKrzak: oo teraz jestem konfiarzem. Ostatnio byłem pisowcem? To w waszych głowach awans czy degradacja? Wydaje mi się że na skutek beznadziejnej polityki tuska słowo pisowiec straciło swój przerażający wydźwięk. Okazuje się że może nawet czasem mieli rację.... Natomiast konfiarz albo konfedepisiarz oooo to jest coś nowego. Nowa łatka którą można przykleić każdemu z kim się nie zgadzamy. Mogę też cię nazywać konfiarzem? Konfiarzu?
  • Odpowiedz
@Tumurochir: nie wiem co było gorsze, ten komunikat czy poziom jego komentarzu w skokach. Niech s-------a, przynajmniej skoków nie będzie gwałcił swoim tragicznym opisywaniem (bo to nawet komentarz nie był)
  • Odpowiedz
@SpaceMonkey nadal nie rozumiesz. Babiarz, jak mu podsunęli kartkę od Kurskiego mógł po prostu jej nie przeczytać. Wtedy byłby bohaterem i #muremzababiarzem miałoby sens. Jednak nie zrobił tego (widzisz, oceniam tamtą konkretną sytuację), tylko przeczytał, stając się podnóżkiem Kurskiego i jego tubą. Zatem to, że teraz jest podnóżkiem kogoś innego, nie powinno nikogo dziwić. To był jego wybór i to są jego konsekwencje. A to czy jego pan będzie
  • Odpowiedz