Wpis z mikrobloga

Baby czytają taką literaturę, że te ich challenge typu przeczytanie 52 książek w ciągu roku to jest taki odpowiednik ośmiogodzinnych maratonów walenia konia pod sissy hypno przez mężczyzn xD
RobieZdrowaZupke - Baby czytają taką literaturę, że te ich challenge typu przeczytani...

źródło: 1000017139

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RobieZdrowaZupke: Mam taką jedną znajomą. Czterdzieści książek w miesiąc przeczytała. Niech sobie "Biesy", "Braci Karamazow", albo "Ulissessa" poczyta. I niechaj te trzy powieści ogarnie choćby i w miesiąc, mając też swoje obowiązki, pracę etc. Wtedy mi zaimponuje, a nie jakieś harlequiny o - tak zakładam - Dżesice wybolcowanej przez napalone i zboczone minotaury z dużymi naganiaczami.

Z tym ostatnim to nie żartuję. Naprawdę są takie powieści kobiece. XD
patryk-wuwuw - @RobieZdrowaZupke: Mam taką jedną znajomą. Czterdzieści książek w mies...

źródło: 2026-07-15 07_38_12-Greenshot

Pobierz
  • Odpowiedz
@RobieZdrowaZupke: U mnie w korpo postawili regał, na który można odkładać książki, których się już nie potrzebuje w domu. Jako jedna z pierwszych stanęła tam pisiont twarzy złomiarzy zostawiona przez jakąś Anetkę xd.
  • Odpowiedz
@pioter_ciemiezca: no tak, mam udawać że jak czytam jakiś syf o kosmitach, rycerzach czy smokach to jest to coś bardziej ambitnego od losowego romansu. Albo nie wiem, jakiś honeypot pod wyciąganie kasy od fanów losowego youtubowego zakolaka o geopolityce. Ten sam typ ludzi i kontentu, jedna strona woli uciekać w swiat romansów, druga woli czytać o statkach kosmicznych, trzecia czyta jakieś g---o o socjologi, czwarta sra wysoko bo youtuber o--------ł
  • Odpowiedz
@pioter_ciemiezca: przykro mi że dałeś się naciągnąć na kolaboracje ulubionego youtubera geopolitycznego z chatem gpt, i tak to jest ruchanie się z minotaurami tylko że wersja dla facetów, mimo wszystko to ta sama półka bestsellerów w empiku
  • Odpowiedz