Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim rozwiązłość i chorą głupawkę na punkcie obcokrajowców polskich kobiet krytykują publicznie w internecie tylko mężczyźni.

Kobiety tego nie robią. Co najwyżej wpadnie jakiś wpis na anonimowych raz na 5 lat albo @WielkiNos coś zapostuje (ale płeć tego użytkownika jest nieznana).

Szacunek trzeba odbudować poprzez aktywną pracę nad zmianą swojej grupy.
  • Odpowiedz
Na sto procent. Typowy żalosny p0lak, wali konia do swoich zarzutek.

@bigos555: kilkanaście razy widziałem jak kobieta którą znam (lub w realu) wypowiadała się dokładnie w taki sam sposób. Mówilem im dokłądnie to samo - zacznijcie szkalować szony, a one nic z tym nie robią. "Bo siostry jesteśmy" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Faceci jakoś umieją krytykować swoje problemy, kobiety nie.
  • Odpowiedz
tysiące razy razy widziałem jak wykopek pisze bajty dokładnie w taki sam sposób. Mówilem im dokłądnie to samo - nie wal konia do zarzutek.

zacznijcie szkalować szony,

@MajorKusiol
  • Odpowiedz
Kobiety tego nie robią.

Faceci jakoś umieją krytykować swoje problemy, kobiety nie.

@MajsterOfWihajster: @MajorKusiol: Bo jak kobieta krytykuje inne kobiety, to zarzuca jej się bycie "pick me girl" xD Poza tym dlaczego ktoś miałby się przejąć zdaniem losowej baby z internetu? Mężczyźni krytykują takie kobiety i co, zmieniło się coś?

jeśli jesteś kobietą to powiem ci że osobiście wolę pytać u źródła a źródłem są obcokrajowcy którzy nagrywają swoje filmy i
  • Odpowiedz
Bo jak kobieta krytykuje inne kobiety, to zarzuca jej się bycie "pick me girl" xD Poza tym dlaczego ktoś miałby się przejąć zdaniem losowej baby z internetu? Mężczyźni krytykują takie kobiety i co, zmieniło się coś?

@choochoomotherfucker:

Nigdy się z tym nie spotkałem, więc albo nie moja bańka albo było coś jeszcze. I stawiam kasę, że to drugie, bo mnóstwo ludzi nie umie czytać ludzi, środowiska, tekstów ze zrozumieniem, a
  • Odpowiedz
Szkalujesz męskie szony?

@bigos555: dla mnie nie stanowią problemu, więc nie. Ale krytykują sp3rmiastwo, wyśmiewam przymilaczy, mentalne kakoldy które pozwalają by kobiety deptały im głowę.

No, szczególnie na wykopie. A nie, czekaj, tu wpadają w niczym nie
  • Odpowiedz