Aktywne Wpisy

MonazoPL +182
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 16.8% (38)
- Brzuszka 18.1% (41)
- Skrajka 38.5% (87)
- Ogonek 26.5% (60)

Komentarz usunięty przez autora
Kobiety tego nie robią. Co najwyżej wpadnie jakiś wpis na anonimowych raz na 5 lat albo @WielkiNos coś zapostuje (ale płeć tego użytkownika jest nieznana).
Szacunek trzeba odbudować poprzez aktywną pracę nad zmianą swojej grupy.
Komentarz usunięty przez autora
@czescmampytanie: Na sto procent. Typowy żalosny p0lak, wali konia do swoich zarzutek.
@MajsterOfWihajster no właśnie to robię.
@bigos555: kilkanaście razy widziałem jak kobieta którą znam (lub w realu) wypowiadała się dokładnie w taki sam sposób. Mówilem im dokłądnie to samo - zacznijcie szkalować szony, a one nic z tym nie robią. "Bo siostry jesteśmy" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Faceci jakoś umieją krytykować swoje problemy, kobiety nie.
@MajorKusiol
@MajsterOfWihajster: @MajorKusiol: Bo jak kobieta krytykuje inne kobiety, to zarzuca jej się bycie "pick me girl" xD Poza tym dlaczego ktoś miałby się przejąć zdaniem losowej baby z internetu? Mężczyźni krytykują takie kobiety i co, zmieniło się coś?
@choochoomotherfucker:
Nigdy się z tym nie spotkałem, więc albo nie moja bańka albo było coś jeszcze. I stawiam kasę, że to drugie, bo mnóstwo ludzi nie umie czytać ludzi, środowiska, tekstów ze zrozumieniem, a
@bigos555: dla mnie nie stanowią problemu, więc nie. Ale krytykują sp3rmiastwo, wyśmiewam przymilaczy, mentalne kakoldy które pozwalają by kobiety deptały im głowę.
No, szczególnie na wykopie. A nie, czekaj, tu wpadają w niczym nie