@mirko_anonim: Ważniejsze zwierzęce instynkty od racjonalnego myślenia… nie chciałbym takiej różowej i nie dziwne,że nie może znaleźć beciaka.Ida coraz gorsze i niepewne czasy to tylko byłoby cierpienie dla dziecka.
Ps.Wiekszosc kobiet nie chce dziecka żeby dać mu coś dobrego tylko chcą bo koleżanki mają…
Laska ma 24 lata i już pisze, że nie chce badboya tylko beciaka na stabiliację.
No ale o co chodzi, skąd zdziwienie, prawo pierwszej nocy działa dla wszystkich tak samo, jej pierwszy partner, który dostał najwięcej wszystkiego, będzie ojcem wszystkich jej dzieci, a każdy jej kolejny partner, dostaje coraz mniej, bo w niej zostało mnóstwo części byłych partnerów, i jest już tylko dawcą nasienia.
Najgorsze jak laska przekroczy 25 lvl i zaczyna grażynieć
@mirko_anonim: to nie zależy od wieku. W takiej azji 30 latki latają z pistolecikami i n----------ą się wodą jak małe dzieci. Moja ex azjatka co miała 25 lat mówiła że nie pracuje na razie bo jest dla niej jeszcze za wcześnie xd (chce sobie poimprezować, pozwiedzać itd.). polacy i polki grażynieją bo tak są ukształtowani od pokoleń - musisz to, musisz
@mirko_anonim: wiekszość kobiet grażynieje już tak po 22 roku życia, trzymające się 30 to maleńki promil społeczeństwa, obecne 25 latki wyglądają jak kiedyś 35tki, pewnie efekt karuzeli i ton makijażu od 12 roku życia
@mirko_anonim ale teraz przyjmij pozycję przegrywa, wczuj się xd
Twoja żona robiła w przeszłości to wszystko, a ty byłem w odstawce no bo ryj nie wyjściowy. I teraz ona nie chce. Nie czuł byś się trochę gorzej traktowany niż ci goście przed tobą?
niby tak, ale wystarczy rozkochać w sobie (nie zmanipulować!) kobietę i mówić jej wyraźnie o naszych potrzebach i miażdżyć sh1t testy. Za każdym razem jak to zrobię, rózowa ma oczka jak w kreskówce, a w łóżku jest łogień.
@MajorKusiol: Działa do momentu kiedy nie obudzi się z letargu. To i tak finalnie ona wybiera, więc nawet jak się dała nabrać, ale nie wybrała, to miłości tam nie ma, to i
@olokynsims: no i w takim kontekście to napisałem, trzeba pomóc kobiecie się zakochać i wybrać. Nie jest to łatwe, ale jak już się to zrobi, to będzie zaangażowana.
@MajorKusiol: No niestety młode witaminy mają słaby radar, nie kierują się tym co trzeba, dlatego dawniej w wybór kandydata angażowała się cała rodzina.
@MajorKusiol: No ale przecież taka jest prawda, sypialnia może być super, a związek i tak nie przetrwa, bo na pożądaniu się trwałych związków nie buduje.
Ps.Wiekszosc kobiet nie chce dziecka żeby dać mu coś dobrego tylko chcą bo koleżanki mają…
No ale o co chodzi, skąd zdziwienie, prawo pierwszej nocy działa dla wszystkich tak samo, jej pierwszy partner, który dostał najwięcej wszystkiego, będzie ojcem wszystkich jej dzieci, a każdy jej kolejny partner, dostaje coraz mniej, bo w niej zostało mnóstwo części byłych partnerów, i jest już tylko dawcą nasienia.
@mirko_anonim: to nie zależy od wieku. W takiej azji 30 latki latają z pistolecikami i n----------ą się wodą jak małe dzieci. Moja ex azjatka co miała 25 lat mówiła że nie pracuje na razie bo jest dla niej jeszcze za wcześnie xd (chce sobie poimprezować, pozwiedzać itd.). polacy i polki grażynieją bo tak są ukształtowani od pokoleń - musisz to, musisz
Komentarz usunięty przez autora
Twoja żona robiła w przeszłości to wszystko, a ty byłem w odstawce no bo ryj nie wyjściowy. I teraz ona nie chce. Nie czuł byś się trochę gorzej traktowany niż ci goście przed tobą?
@MajorKusiol: Działa do momentu kiedy nie obudzi się z letargu. To i tak finalnie ona wybiera, więc nawet jak się dała nabrać, ale nie wybrała, to miłości tam nie ma, to i