tldr- d--a walnela w rogi mojego brata a moja matka pojechala sie jej prosic zeby wrocila do niego...
moj brat spotykal sie ze studentka - ok 2-3 lata to trwalo < ok 5 lat roznicy miedzy nimi>
dziewczyna skonczyla studia w naszym miescie i prace dostal ok 1h drogi od nas no i czulem ze cos nie gra bo coraz rzadziej sie widywali a ona coraz wiecej niby nadgodzin
w koncu wyszlo ze ona kogos poznala w tym miescie i tak to sie skonczylo brat w sumie lekko sie zalamal ale czul ze relacja sie ochladza i ze gowno
co zorbila moja matka? zadzwonila/pojechala do tej dziewczyny i poprosila zeby pogadala z moim bratem bo taka fajna para byli i ze wszystko sie jeszcze ulozy
cirnge tak w-----l ze brat wzial klucze od auta i od wczoraj nie nie ma z nim konkatu
ja p------e stare pokolenie to nic nie rozumie a wszedzie sie w-------a oni uwazaja ze HEJ PIEKNA czy jakis gowno rozmowy cos pomoze z mojeog brata jest beka a stara uwaza ze tak sie robi... przyklad jak rodzice potrafia spierodlic doslownie wszystko
btw kobieta tez dobra - tak to 3 lata tutaj caly czas krazyla wokol mojego brata a satrczylo ze w maju sie obronila i juz wszystko sie z-----o bo blizej do pracy i sobie bez problemu znalazla stacjonanrie nowego bolca
cirnge tak w-----l ze brat wzial klucze od auta i od wczoraj nie nie ma z nim konkatu
nie dziwi mnie to (╯︵╰,)
ogólnie brzmi trochę jak bait, ale podobną sytuację znam z realu, więc łączę się w bulu i nadzieji, że Tobie się nie będą tak w--------ć w życie, a braciak ochłonie.
@hlyp_z_musztardo: wiem ze nic nie o-----e ale jest wkuriwony i chce odpoczac laska ma z niego beke ze matka sie prosila itp ponadto on sie angazowal w zwiazek a tutaj takie gowno
gdzie ona juz z nowym bolcem zdjecia na ig wruzca z mcdonala jak ja za kolano trzyma w aucie takze klasyk gatunku
@elozapiekanka ehh. Nie on pierwszy nie on ostatni. Spotkała mnie podobna sytuacja. Nie chciałbym spędzić jednego dnia w wariatkowie jakim jest umysł kobiety.
@elozapiekanka: g---o gównem(osobna kwestia, że związek szlag trafił), ale nie rozumiem co matki chcą osiągnąć takimi 'rozmowami'. Mieli do siebie wrócić, bo niedoszła teściowa prosiła? To tylko robi z huopa pośmiewisko (╯︵╰,)
@Felixu: zdjęcie losowe ale podobna xD Zapomniałem tagować #p0lka
@hlyp_z_musztardo I zrobiła pośmiewisko xD ona już na tndrze i wgl a moja stara się prosi żeby zostawiła kolesia i wróciła do mojego brata Ja p------ę...
co zorbila moja matka? zadzwonila/pojechala do tej dziewczyny i poprosila zeby pogadala z moim bratem bo taka fajna para byli i ze wszystko sie jeszcze ulozy
Kyrie eleison, nie miej bratu za złe jak matkę zamorduje xD
@elozapiekanka nigdy nie zrozumiem fenomenu takich zdjęć typu: "patrz jak super wyglądam" , a jednocześnie w pokoju jest mega syf, który mówi o tobie więcej niż twój wygląd i figura
@adi3d: facet wyrucha wszystko taka prawda @Zgrywajac_twardziela nie no znam go - musi sie odciac na jakis czas - wieczorem pewnie wroci ale wiem ze zalamany z zenady i pytanie jak to eskalowalo - bo pewnie u jego bylej dziewyczny ladna beka jest
@elozapiekanka: Nie no żart tylko byku, ale mega krzywa akcja ze strony matki, weźcie z bratem jej do rozumu przemówcie, żeby takich akcji nie odwalała w przyszłości xD
Ja miałam kiedyś sytuację że siostra typa do mnie napisała żeby dać szansę jej bratu (nie znałyśmy się, wystalkowala na fb) nie byliśmy razem, do niczego nie doszlo nawet,wyszliśmy kilka razy na jakiś spacer czy rower ale typ mnie wku6wial więc to zakończyłam. Ze strony kobiety powiem ze w takiej sytuacji żenado-meter wywala poza skalę.
@elozapiekanka: jak moja pierwsza dziewczyna powiedziała, że powinniśmy sobie zrobić przerwę, to powiedziałem jej, że nie będę się w takie coś bawić, spakowałem rzeczy, no i elo, urwałem kontakt. Mój stary się w wtedy do mnie srał, że powinienem do niej pojechać, powalczyć o nią itp. Stare pokolenie nie ogarnia co jest 5 i żyje w swoim odklejeniu, czasy się zmieniły a oni zostali mentalnie w czasach swojej młodości.
Panie i Panowie, mamy nowy rekord niskiego poziomu Wisły w Warszawie od czasów pomiarów. Według prognoz trend ten w najbliższych dniach się utrzyma i będą bite kolejne rekordy. #wisla #warszawa #susza #rzeki #bulwary
d--a walnela w rogi mojego brata a moja matka pojechala sie jej prosic zeby wrocila do niego...
moj brat spotykal sie ze studentka - ok 2-3 lata to trwalo < ok 5 lat roznicy miedzy nimi>
dziewczyna skonczyla studia w naszym miescie i prace dostal ok 1h drogi od nas
no i czulem ze cos nie gra bo coraz rzadziej sie widywali a ona coraz wiecej niby nadgodzin
w koncu wyszlo ze ona kogos poznala w tym miescie i tak to sie skonczylo
brat w sumie lekko sie zalamal ale czul ze relacja sie ochladza i ze gowno
ja p------e stare pokolenie to nic nie rozumie a wszedzie sie w-------a
oni uwazaja ze HEJ PIEKNA czy jakis gowno rozmowy cos pomoze
z mojeog brata jest beka a stara uwaza ze tak sie robi... przyklad jak rodzice potrafia spierodlic doslownie wszystko
btw kobieta tez dobra - tak to 3 lata tutaj caly czas krazyla wokol mojego brata a satrczylo ze w maju sie obronila i juz wszystko sie z-----o bo blizej do pracy i sobie bez problemu znalazla stacjonanrie nowego bolca
#przegryw #zalesie #zwiazki #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #gownowpis
nie dziwi mnie to (╯︵╰,)
ogólnie brzmi trochę jak bait, ale podobną sytuację znam z realu, więc łączę się w bulu i nadzieji, że Tobie się nie będą tak w--------ć w życie, a braciak ochłonie.
laska ma z niego beke ze matka sie prosila itp
ponadto on sie angazowal w zwiazek a tutaj takie gowno
gdzie ona juz z nowym bolcem zdjecia na ig wruzca z mcdonala jak ja za kolano trzyma w aucie takze klasyk gatunku
@Naza_Dzikowski
Mieli do siebie wrócić, bo niedoszła teściowa prosiła? To tylko robi z huopa pośmiewisko (╯︵╰,)
Zapomniałem tagować #p0lka
@hlyp_z_musztardo
I zrobiła pośmiewisko xD ona już na tndrze i wgl a moja stara się prosi żeby zostawiła kolesia i wróciła do mojego brata
Ja p------ę...
- Długość paznokci jest wprost proporcjonalna do n-------a pod kopułą.
pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kyrie eleison, nie miej bratu za złe jak matkę zamorduje xD
@Zgrywajac_twardziela nie no znam go - musi sie odciac na jakis czas - wieczorem pewnie wroci ale wiem ze zalamany z zenady i pytanie jak to eskalowalo - bo pewnie u jego bylej dziewyczny ladna beka jest
Jak czytam te opowieść to odnoszę wrażenie że to ta matka zachowała się normalnie na patole jaka o------a dziołcha jej syna xD