Aktywne Wpisy

niedorzecznybubr +87
Mam wrażenie, że Polskie banknoty są strasznie niedoceniane. Moim zdaniem mają najładniejszy design ze wszystkich walut jakie widziałem. Są kolorowe, ale jednocześnie spójne. Odwołują się do polskiej historii/kultury. A w internecie widzę raczej opinie, że są nudne czy brzydkie i ludzie się podniecają jakimiś bezpłciowymi banknotami z nwm gurwa ptakami na przykład xd.
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
źródło: obraz
Pobierz
Abc123cba123 +4
#gielda o co chodzi z tym baitem gdzie koleś wkleił screena, że niby musi odebrać rope z lotniska? xD

@mirko_anonim: Popełniasz jeden bardzo ważny błąd logiczny, a mianowicie zakładasz, że każdy jest na wykopie jest przegrywem, ale to po pierwsze. Po drugie większość ludzi jak już jest nawet tymi przegrywami to wyłącznie na własną prośbę do czego znowu większość z nich się nie umie przyznać nawet przed samym sobą i właśnie dla tego są oni przegrywami między innymi.
piłka jest jednak nadal w grze, więc nie rozpaczaj co mogłeś tylko co możesz zrobić żeby być w lepszym miejscu za 3 lata
bo czas szybko minie i zaraz będziesz gadał "wee jak miałem 30 lat to ja jeszcze wszystko mogłem ogarnąć a teraz to lipa" :P
@Cztero0404: bardzo naiwne myślenie, oczywiście że każdy jest kowalem własnego losu ale jak się dobrze zastanowisz to widać wyraźnie czemu podejmowałeś takie a nie inne decyzje
nawet jak na tą sławetną terapie pójdziesz i się dokładnie wyspowiadasz,
@Dietetyq: Oczywiście, że tak. Bardzo naiwne myślenie zwłaszcza jak ktoś pisze coś poza wasza bańką.
@Cztero0404: jaką "naszą" ja się nie utożsamiam z żadną grupą - to Ty w bańce tkwisz, że musisz każdego kategoryzować co się z Tobą nie zgadza
@Dietetyq: I jeszcze to odwracanie kota ogonem, typowy przegryw
@Cztero0404: Egzystencja w deterministycznej rzeczywistości to coś, do czego dochodzi kompletnie nie na własną prośbę, w związku z czym jakakolwiek egzystencjalna sytuacja wynikająca z wymuszonego zaistnienia nie może być logicznie rozpatrywana w kategorii czegoś, o co się prosiło. Dotyczy to zarówno sytuacji, która cechuje się (niepewnym i co najwyżej tymczasowym) stanem zaspokojenia potrzeb, jak i tej nacechowanej (pewnym
Komentarz usunięty przez moderatora