Aktywne Wpisy

Salido +281
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz
GetRekt 0
Mirki, mam taki syfon pod zlewem w kuchni. Ostatnio różowa myła ta szafkę i dziś zauważyłem, że z zaznaczonego miejsca cieknie woda. Czy tam powinna być jakaś zatyczka? Jeśli tak, pod jaką nazwą jej szukać w sklepach?
#hydraulika #pytaniedoeksperta
#hydraulika #pytaniedoeksperta
źródło: image_picker_0AE297FE-71A8-4FCC-A13A-2E149A383AF2-95831-0000285F5BDDA8DF
Pobierz

W poprzednim tygodniu byłem na dwóch rozmowach kwalifikacyjnych, żeby mieć jakiś ogląd tego, jak wygląda rynek. I moim zdaniem nie ma tragedii.
Oferty ciekawe. Te dwie zostały wybrane z ok 20, które dostałem w ciągu miesiąca.
-Pieniądze: ponad 6 lat expa, stanowiska deweloperskie do 200, leadowe powyżej, ai wyżej niż bi
-Rozmowy: bez zbędnych dodatków, jeden lub dwa etapy
-Zapotrzebowanie: seniorów w ai/bi/analizie danych chcą wszędzie. Ssanie jest ogromne, projektów ogrom.
Taki optymistyczny post przy niedzieli :)
@JamesJoyce: po prostu obrona juniorów, nikt Cie nie atakuje, każdy zazdrości. Wychodzę z założenia, że takie osoby jak Ty i tak sobie poradzą, masz wiele powodów do zadowolenia, a juniorów trzeba jakoś pocieszać, nie dość, że mają pod górkę, konkurencja ogromna, to jeszcze im d---------ć, że za mało robią. Jestem przekonany, że robią więcej niż juniorzy za czasów eldorado, czy
@Milo900: bo front i testy to jest to, co nawet kasjerka z biedry może robić po krótkim szkoleniu.
@JamesJoyce: "Nie muszę się wywyższać, bo mam doktorat, pracę na uczelni i życie prywatne." XXDD
Powinienem sobie sprawić Pokedexa i was łapać do kolekcji.