Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
I tak mi mirki nie uwierzą, ale coś wam powiem. Uśmiech, humor i otwartość działają na ludzi jak magnes. Osoba sympatyczna i zabawna zyskuje na atrakcyjności. Dlatego poznawanie na żywo >>> poznawanie w internecie. Przeciętna z wyglądu osoba, ale pozytywna, wesoła i miła może być postrzegana jako atrakcyjna. Tak to właśnie działa.

#zwiazki #ludzie #rozowepaski #niebieskiepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I tak mi mirki nie uwierzą, ale coś wam powiem. Uśmiech, humor i otwartość działają na ludzi jak magnes. Osoba sympatyczna i zabawna zyskuje na atrakcyjności.

@mirko_anonim: to prawda, sam przyciągam charakterem (choć też słyszę że jestem przystojny) i też zawsze takich osób szukam. Natomiast mam wrażenie że u facetów takie optymistyczne podejście że dadzą sobie ze wszystkim radę jest ważne szczególnie, powiedział bym nawet że to po prostu charyzma
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ej skasuj to, jeszcze jakiś naburmuszony *pillowiec z kwaśną miną usłyszy i przestanie obwiniać świat że kobiety lecą tylko na szczękę/wzrost/kolor skóry/psa xD
  • Odpowiedz
Przeciętna z wyglądu osoba, ale pozytywna, wesoła

@mirko_anonim: będąc przeciętnym a uśmiechniętym i zabawnym wpadasz w szufladkę klauna co jest fajny bo gada anegdotki i umie grupę rozbawić, ale no do powodzenia u lasek to musisz mieć tą charyzmę i urok osobisty który ciężko wytrenować jak ludzie średnio pozytywnie reagują na Twoją osobę, trzeba mieć grubą skórę i umieć sobie wypracować charyzmę
  • Odpowiedz