Aktywne Wpisy

vieniasn +21
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

I tak mi mirki nie uwierzą, ale coś wam powiem. Uśmiech, humor i otwartość działają na ludzi jak magnes. Osoba sympatyczna i zabawna zyskuje na atrakcyjności. Dlatego poznawanie na żywo >>> poznawanie w internecie. Przeciętna z wyglądu osoba, ale pozytywna, wesoła i miła może być postrzegana jako atrakcyjna. Tak to właśnie działa.
#zwiazki #ludzie #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: to prawda, sam przyciągam charakterem (choć też słyszę że jestem przystojny) i też zawsze takich osób szukam. Natomiast mam wrażenie że u facetów takie optymistyczne podejście że dadzą sobie ze wszystkim radę jest ważne szczególnie, powiedział bym nawet że to po prostu charyzma
Zdarza mi się zagadyać kasjerki, coś powiem śmiesznego, uśmiecham się i może być chwilowa fajna atmosfera na 1min ale nic z tego i tak nie wynika
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: będąc przeciętnym a uśmiechniętym i zabawnym wpadasz w szufladkę klauna co jest fajny bo gada anegdotki i umie grupę rozbawić, ale no do powodzenia u lasek to musisz mieć tą charyzmę i urok osobisty który ciężko wytrenować jak ludzie średnio pozytywnie reagują na Twoją osobę, trzeba mieć grubą skórę i umieć sobie wypracować charyzmę