Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim odpowiedź jest prosta miażdżąca przewaga facetow na tego typu portalach więc nawet niezbyt rozgarnięta Patrycja po socjologii ma takich managerów jak ty na pęczki
Nie musi być nawet ładna , ale tak myśli bo high tiery same do niej walą
Ewentualnie możesz sobie sprowadzić jakąś azjatke z zabitej deskami wsi , ale efekty mogą być dobre lub opłakane
Jednym słowem masz lipe synu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ps jakbyś chciał kiedyś zmienić np orientację albo coś to znam kolegę też managera w IT żadna do nie chce może was namowie na wspólna relacje , baby są przereklamowane ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
@Rimbolo

@Linnior88: Aż tak źle? Ehh, to chyba w końcu dla chłopów zostaną tylko jakieś k0smitki z Plutona

Cóż nawet z błota można wygrzebać jakiś diament ale takie laski zazwyczaj nie mają takich portali
  • Odpowiedz
doceniam czas wolny gdzie realizuje swoje pasje, zainteresowania.

@mirko_anonim: To poważnie się zastanów nad związkiem z kobietą a samotną matką w szczególności. Przy odrobinie pecha swoje pasje i zainteresowania będziesz mógł odstawić na bliżej nieokreśloną przyszłość.
  • Odpowiedz
@bulbulator90: a ilu masz statystycznie atrakcyjnych facetów ? Idąc po polskim mieście powiatowym oskarem może jest 1/20
Ty się ciesz że nie mieszasz w Niemczech gdzie połowa z nich to wysocy umięśnieni blondyni
To nie w atrakcyjności leży problem bo poprostu malo który polski facet jest modelem
Słowiańskie geny są okrutne dla facetów , są poprostu ziemniaczani
I biorąc to pod uwagę nie możesz wyglądu używać jako wymówki bo skoro
  • Odpowiedz
@Barachloop: a co ty w pana z wąsem się bawisz ? Blond to nie wyznacznik urody właściwie większość najpieknijeszych kobiet świata to brunetki
I właśnie najcieńsze włosy są blond , ciemne włosy są grube , ja mam np bardzo grube gęste i lekko kręcone
  • Odpowiedz
@Barachloop: kiedyś oglądałam taki ciekawy film o genetyce i rozkminie na temat urody i nawet ktoś potwierdził moje przypuszczenia że są narody gdzie ładniejsi są faceci i są narody gdzie ładniejsze są kobiety
Np germanie Skandynawowie mają ładniejszych mężczyzn ale słowianie Azjaci mają ładniejsze kobiety
A to dlatego że germańskie ostre rysy twarzy i strzelista budowa ciała szpecą kobiety i na odwrót słowiańskie czy azjatyckie geny sprzyjają kobietom ale szpecą
  • Odpowiedz
@Linnior88: nie zgodzę się. Przeciętna szwedka jest piękniejsza od przeciętnej Słowianki na ulicy. Słowianie to taki niewypał genetyczny.. ani to Azjaci, ani Biali/indoeuropejczycy o cechach prostokątnej twarzy i lokowych włosów.
  • Odpowiedz