@Notabene: obczaj sobie jak działa jedzenie. Dosłownie wpychasz w siebie jakieś organiczne cząstki, rozpuszczasz to w sobie i przejmujesz energię zawartą w takim np jabłku żeby móc się ruszać a potem to z siebie wywalasz wtf
@Notabene: z punktu widzenia mechaniki kwantowej i najbardziej obiecujących obecnie teorii nie ma czegoś takiego jak "próżnia", a raczej próżnia którą "znamy i rozumiemy" jest w 100% wypełniona :)
@Notabene: Dopiero zrozumiesz jak bardzo p------e to jest gdy sobie uswiadomisz, ze wszystko ci sie tylko wydawało i na nic nie masz zadnego dowodu, nawet na istnienie dowodu ani samego siebie czy innych ludzi. No elo
Za 100 lat, nikt czytający ten post, już nie będzie żył ( ͡°͜ʖ͡°)
@czemuztak: otóż jest taka p------a dziedzina nauki nazwana fizyką kwantową i ludzie odpowiedzialni za nią wytworzyli hipoteze kwantonowej nieśmiertelności, więc defacto nie jesteś w stanie w umrzeć, możesz umrzeć co najwyżej z mojej perspektywy, ale sam jesteś teoretycznie nieśmiertelny.
@Notabene Generalnie życie to ciąg zajebiście wielkich przypadków, jeśli wierzyć w teorię pierwotnej zupy to gdyby piorun nie pieprzną w tę zupę w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie co spowodowało powstanie pierwszych form organicznych(w dużym urposzczeniu) to możliwe że życie na ziemi w ogóle by nie powstało, ziamia byłaby skałą wypełnianą wodą jakich wiele w kosmosie. A to tylko jedna z p--------h teorii
@Notabene ludzki organizm to cud termodynamiki, dodatkowo z iskrą samoświadomości pozwalającej zadawać takie pytania, potrafimy akumulować wiedzę przez tysiąclecia, co skutkuje przełomami technologicznymi, które następują coraz szybciej jeden za drugim, życie w obecnych czasach to szczyt ludzkości do tej pory, przeciętny człowiek żyje lepiej niż najbogatszy promil przez tysiąclecia,a w dodatku większość ludzi nie ma już predefiniowanego życia (urodził się chłopem półniewolnikiem to tak też umrze) bo ma nieograniczony dostęp do
Kiedy zdasz sobie sprawę że wszystkie odkrycia to przypadek, wtedy będziesz zdrowszy. Wszystko dosłownie co dzieje się w twoim życiu jest dziełem przypadku, tobie się wydaje że wszystko zaplanowałeś.
Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
pozdrawiam
@Notabene: nie
@czemuztak: otóż jest taka p------a dziedzina nauki nazwana fizyką kwantową i ludzie odpowiedzialni za nią wytworzyli hipoteze kwantonowej nieśmiertelności, więc defacto nie jesteś w stanie w umrzeć, możesz umrzeć co najwyżej z mojej perspektywy, ale sam jesteś teoretycznie nieśmiertelny.
@Notabene: umniejszasz ludzia, ktorzy czesto poswiecili cale zycie tym odkrycia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Kiedy zdasz sobie sprawę że wszystkie odkrycia to przypadek, wtedy będziesz zdrowszy. Wszystko dosłownie co dzieje się w twoim życiu jest dziełem przypadku, tobie się wydaje że wszystko zaplanowałeś.