Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: A tak serio to chyba mam podobnie bo mógłbym mieć wszystko a i tak by ciągle było mało.Tu chodzi o brak miłości bezwarunkowej w dzieciństwie i przez to szukasz tego uczucia w świecie zewnętrznym czyli kobieta,auto,mieszkanie.

Jeśli nie będziesz sam ze sobą szczęśliwy to nawet miliony nie pomogą.Tak wiem łatwo się pisze sam nie dostałem miłości od rodziców i teraz ciężko mi się cieszyć z czegokolwiek.

Pomyśleć sobie że
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Na moje oko to overthinking, neurotyczna osobowość, wrażliwość, nerwica - nie wiem które bo sam trochę mam podobnie.
BTW gdzie znajdujesz te kobiety? Jesteś przystojny? Ja nawet 30 lat nie mam a moje statsy to spotkanie się z kobietą raz na rok (szukam na tinder)

· Akcje:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): + też trochę tak mam i też miałem dziwne dzieciństwo, kłótnie, rozwód. Nie potrafię teraz funkcjonować. Inni mieli normalne dzieciństwo i jakoś gładko weszli w życie, znaleźli drugą połówkę, założyli rodzinę i tak sobie żyją skromnie ale szczęśliwie. Ja nigdy nie rozumiałem jak można tak gładko przejść przez życie bez żadnych zmartwień i być zadowolonym z życia.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Kurna, tak bardzo indentyfikuję się z Twoim wpisem, że odpowiadam XD

W telegraficznym skrócie - czuję podobnie, jakbym o sobie czytał.

Historia z dzieciństwem i rodzicami też brzmi znajomo o tyle, że moi się nie rozwiedli, a darli między sobą koty aż wstyd przyznać, bo chyba wpisywali się w definicję patologicznej rodziny.
Po dziś dzień zastanawiam się jak dwie skrajnie różne osobowości jak moja matka i ojciec się w ogóle
  • Odpowiedz
Sam w życiu radzę sobie w miarę fajnie, a nawet bardzo fajnie. Porównując się do swojego ojca to w 10 lat osiągnąłem więcej niż on przez całe swoje życie, a jednak czegoś brakuje, jakiegoś tajemniczego pierwiastka, tego spełnienia. Już tyle wżyciu zrobiłem i w porównaniu do wielu innych osób prowadziłem naprawdę fajne życie to nadal czuję się jak g@#no.

@mirko_anonim: a to na to jest bardzo łatwy sposób - pożyjesz
  • Odpowiedz