Kiedy aborcjonistka z banda hippisów atakuje i obraża polskich żołnierzy na granicy, przychodzą policjanci, czekają pod bramą i temat ucicha Kiedy niewidomy chłopak przez pomyłkę dotknie kobietę, szybciutko zostaje zgarnięty na komisariat i słyszy zarzuty Witamy w uśmiechniętej Polsce ( ͡°͜ʖ͡°)
Takie znalezisko trochę jak ze sprawy dla reportera. Przedstawienie wersji tylko jednej strony i szukanie sensacji. Równie dobrze gość mógł robić to celowo a teraz sobie taką linię obrony wymyślił.
@PozdroPocwicz: Nie chce żeby ktokolwiek mnie dotykał, ale nieudzielenie pomocy to już k------o, a jeszcze gorsze o-----c taki numer jak ta baba. Przecież widząc co się dzieje doskonale wiedziała, że nie maca jej żeby walić konia tylko szuka pomocy.
No ale nawet w artykule jest że gość przez 8 minut ja dotykał wg monitoringu no nie wygląda mi to na zaczepienie w celu prośby o pomoc
@worekcementu: Niby tak, ale w materialne wideo ma też porażenie mózgowe, ciężka sprawa, ale na pewno na ten moment jest niewinny i jego niepełnosprawność porażenia mózgowego widać na pierwszy rzut oka.
Kiedy niewidomy chłopak przez pomyłkę dotknie kobietę, szybciutko zostaje zgarnięty na komisariat i słyszy zarzuty
Witamy w uśmiechniętej Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
ktoś zasugerował że ta kobieta to policjantka więc może to stąd taka szybka i skuteczna akcja policji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety ale temat zrobił się zbyt medialny więc szybko zostanie pod dywan zamieciony.
@hansschrodinger: @worekcementu @Jakly Jego wersja wydaje się spójna, tym bardziej, że baba walnięta- miała słuchawki zamiast je ściągnąć i normalnie zapytać o co chodzi to zgłasza jak jakaś patusiara to swoim kolegom z komisariatu na którym pracuje, żeby się nim zajęli . https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-07-24/interwencja-niewidomy-szukal-pomocy-zostal-oskarzony-o-molestowanie/
@Myszka_: i dlatego to zgłosiła, bo pewnie liczyła na więcej ( ͡º ͜ʖ͡º)
@worekcementu: Niby tak, ale w materialne wideo ma też porażenie mózgowe, ciężka sprawa, ale na pewno na ten moment jest niewinny i jego niepełnosprawność porażenia mózgowego widać na pierwszy rzut oka.
@m0rr0s: nie wiesz tego, tak Ci sie wydaje. Policja nie jest od tego zeby medialnie pisac o swoim dochodzeniu