Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +172
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Kiedy niewidomy chłopak przez pomyłkę dotknie kobietę, szybciutko zostaje zgarnięty na komisariat i słyszy zarzuty
Witamy w uśmiechniętej Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@MattCobosco: A co z oskarżeniami o niepozwolenie podejrzanemu ze skorzystania z pomocy adwokata i próbie wymuszenia zeznań? To też państwo prawa?
sprawę prawdopodobnie powinna rozstrzygnąć prokuratura poprzez umorzenie postępowania. Bo nie ukrywajmy - każdy wyrok inny niż uniewinnienie czy odstąpienie od kary z powodu niskiej
@zobq: W artykule wskazali, że wszczęto postępowanie wyjaśniające w sprawie czynności podejmowanych przez policjantów, czyli zbadają dokładnie to, o czym piszesz. Tak działa państwo prawa.
@lexico: ja na szczęście tak nie mam. Tak znaczy tak, nie znaczy nie I wszystko jest jasne ¯\(ツ)/¯
@MattCobosco: nie wiadomo czy zostanie dokładnie zbadane, to twoje myślenie życzeniowe.
W historii XX wieku mieliśmy wielokrotnie przykłady, że samo trzymanie się litery prawa, nie oznacza, że Państwo jest Państwem Prawa. Państwo Prawa, to nie jest tylko zasłanianie się przepisami, kiedy to wygodne.
@szach-perski: chłopie, to nie Afryka, a kraj, który dąży do cywilizacji (bo niestety z takimi ludźmi, jak ty nie możemy tego jeszcze nazwać cywilizacją). Jeżeli chłop ją zmacał i dla niej to było w jakimkolwiek stopniu niekomfortowe to powinna właśnie zgłosić sprawę na policję. Policja powinna przeprowadzić czynności wyjaśniające, a potem ewentualnie powinien być sąd.
@PozdroPocwicz: Mogła otworzyć mordę i odpowiedzieć jak pytał, czy ktoś tam siedzi. Widzę, że jesteś jeszcze głupszy niż ona xD
@zobq: nie wchodząc w dalszą dyskusję na temat systemów prawnych dwudziestego ze szczególnym uwzględnieniem totalitaryzmów, gdy pisałem o państwie prawa, odniosę się tylko do mojego rzekomego myślenia życzeniowego. Zauważ, że nie napisałem "dokładnie zbadają" tylko "zbadają dokładnie to, o czym piszesz". Inny kontekst. Pozdrawiam.
Zobacz film jak ten typ mówi. Nie zdziwiłbym się jakby jego "czy ktoś tu siedzi" brzmiało jak "hnngetrguegre" na co typiara nie odpowiedziała bo nie wiedziała jak. Osobną sprawą całkowicie jest niemoralne zgłoszenie tego na policję.
Nie rozumiem dlaczego mając przed sobą wyłącznie wypowiedź jednej ze stron wierzysz jemu. Może myślisz, że jak tak napisali w artykule to musi być prawda.
Ot solidarność spierdoksow xD
No ale @worekcementu: to musi być niezły gość jak wyczytał że 8 min była dotykana.
Szkoda że nie dali nagrania z monitoringu, chętnie bym zobaczył 8min paraliż i jak to dotykanie faktycznie wyglądało