Słyszałem o kilku przypadkach, gdzie ludzie szli prywatnie do ordynatora jakiegoś szpitala na nfz i on im dużo szybciej załatwiał wizytę.
Mam skierowanie na wyjście śrub i plytki po złamaniu, które mnie czasem bardzo bolą. Plus mam też przepuklinę pooperacyjna w tym miejscu i codziennie czuję dyskomfort, a czasem bol.
Oczywiście od wypisania skierowania przepuklina się powiększyła i zaczęła boleć... nie jest to jelito, a mięsień, więc bezpośredniego zagrożenia życia nie ma.
W jednym szpitalu powiedzieli 3 lata za wyjście śrub i płytki po operacjj także super..
Chciałbym mieć wyciągnięte te śruby i ogarnięta przepukline za 1 razem... jak na skierowaniu nie ma tej przepukliny to mi tego nie zrobią?
@mirko_anonim: czemu musi byc w Warszawie? Ja robilem w Brzegu Dolnym u lekarza, ktory tam sie przeniosl z tego dobrego oddzialu chirurgii w Trzebnicy, nie ma co sie ograniczac do jednego miasta. Moj lekarz wlasnie jest szefem chirurgii tam, poszedlem do niego jak przyjmowal prywatnie we Wroclawiu i mialem termin na za tydzien, a we Wroclawiu czekalo sie minimum pol roku.
Jak szukać chirurga na NFZ, który nie będzie miał terminów za 2-3 lata? Chodzi mi o Warszawę.
Na operacje przepukliny trzeba czekać lata?
#przepuklina #operacja #medycyna #zdrowie #nfz
Słyszałem o kilku przypadkach, gdzie ludzie szli prywatnie do ordynatora jakiegoś szpitala na nfz i on im dużo szybciej załatwiał wizytę.
Mam skierowanie na wyjście śrub i plytki po złamaniu, które mnie czasem bardzo bolą. Plus mam też przepuklinę pooperacyjna w tym miejscu i codziennie czuję dyskomfort, a czasem bol.
Oczywiście od wypisania skierowania przepuklina się powiększyła i zaczęła boleć... nie jest to jelito, a mięsień, więc bezpośredniego zagrożenia życia nie ma.
W jednym szpitalu powiedzieli 3 lata za wyjście śrub i płytki po operacjj także super..
Chciałbym mieć wyciągnięte te śruby i ogarnięta przepukline za 1 razem... jak na skierowaniu nie ma tej przepukliny to mi tego nie zrobią?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim