Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +137
I przez takich głupich gówniaków ja jeżdżący przepisowo na hulajnodze mam problem...
W komentarzu bonus XD
https://miejskireporter.pl/powazny-wypadek-w-rembertowie-rozpedzony-18-latek-na-elektrycznej-hulajnodze-wbil-w-czolowo-w-osobowke/
#wykop #motoryzacja #polska #hulajnogaelektryczna #prawo #prawojazdy #samochody #niebieskiepaski
W komentarzu bonus XD
https://miejskireporter.pl/powazny-wypadek-w-rembertowie-rozpedzony-18-latek-na-elektrycznej-hulajnodze-wbil-w-czolowo-w-osobowke/
#wykop #motoryzacja #polska #hulajnogaelektryczna #prawo #prawojazdy #samochody #niebieskiepaski
źródło: 724287369_1632929115501298_5702732988134929883_n
Pobierz
raven4444 +493
Pamiętam jak różowa była w szpitalu i po operacji chciała się umyć. Zapytała się na dyżurce czy by mogłaby dostać choć jeden gazik, aby okolice rany (niemałej) wytrzeć nim z wody, a nie ręcznikiem. Usłyszała ze szpitala nie stać na takie rzeczy i ma nie wymyślać. Pewnie by ubyło z premii ordynatora.
#lekarski #lekarz #lekarz100k #konowalposting
#lekarski #lekarz #lekarz100k #konowalposting

#pracbaza
Ile w tych czasach zajmuje znalezienie nowej pracy? Jestem analitykiem biznesowym (nie junior, ale też nie mid). Gdy rekrutowalam sie do tej pracy bardzo zależało mi na pracy z pythonem, sql, typową analizą danych (ogłoszenie było niezbyt klarowne), poniekąd to mi obiecano na rozmowach rekrutacyjnych. Okazało się, że pracuję przy automatyzacji wewnętrznych programów, ale nie ma to nic wspólnego z data analysis itp. Moje obowiązki to: wdrażanie tych programów, treningi dla klientów, zbieranie wymagań i przekazywanie ich developerom i na odwrót, calle z klientami itp. Praca jest mało techniczna, co mnie troche wkurza. Od stycznia wysłałam chyba 200-300 CV, na każde praktycznie brak odpowiedzi i automatyczne odmowy. Na stanowisko juniora wymagane kilka lat doświadczenia (XD), nie mówiąc o midzie ... jestem załamana, bo nie chcę zostawać w obecnej firmie (duże korpo, pracuje tu już 1,5 roku), a widzę, że znalezienie nowej pracy to sport ekstremalny.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: no brzmi jak praca analityka biznesowego, co Ty byś chciał robić jak nie zbierac wymagania niby ?
─────────────────────
·
Komentarz usunięty przez autora