Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 41 lat, jestem niebieskim paskiem. Poprosić o numer telefonu kasjerki w sieciówce odzieżowej? Jestem przeciętnym z wyglądu facetem, choć chyba mam dobry charakter. Szukam stałej relacji, w sumie to już żony.. I nie wiem czy poprosić o nr telefonu, czy najpierw np. skomplementować jej tatułaż albo naszyjnik? Ona ma z wyglądu ze 24 lata. Nie mam styczności z tak młodymi kobietami, nawet w pracy. Zabieram się za to powoli, bo nie wiem czy jest sens i nie chcę spalić szansy. #podryw #kiciochpyta #redpill

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Poproś, co Ci szkodzi, ale nastaw się bardziej na to, że Ci odmówi, a nie, że coś z tego będzie. Z takim nastawieniem uderzaj, bo przynajmniej nie będziesz później zawiedziony. Działa doskonale, kiedy siadam oglądać mecze polskiej reprezentacji, to zawsze wiem, że będzie w dupę, a kiedy jest inaczej jestem po prostu mile zaskoczony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jakieś 10 lat temu mógłbyś zagadywać ale radze ooszukac kogos w swoim wieku.

Wiem, ze pewnie się naczytales, że prime time facetów zaczyna się później 30stce no ale nie do końca tak jest.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Chcesz numer od 24-latki, bo myślisz, że tatuaż to sekret do jej serca? Zacznij od rozmowy z kobietami w twoim wieku, a nie od podchodzenia do kasjerek jak nastolatek.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim powiedz mi która była by tak głupią by ze starym kawalerem się wiązać? Tacy nigdy nie są normalni i są mało życiowi. Wiesz nie ryzykuj to się nie opłaca cuda się nie zdarzają. A na poważnie skoro w wieku 41 lat pytasz na wykopie czy umówić się z kasjerką to naprawdę musi ci iść kiepsko podryw.
  • Odpowiedz
jakieś 10 lat temu mógłbyś zagadywać ale radze ooszukac kogos w swoim wieku.

@elena-mary: 10 lat temu jakby zarwał do tej kasjerki, to by dopiero wyszedł z pierdla xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Żadnych prezentów przed nawiązaniem znajomości! No chyba że masz ją za dziwkę i chcesz ją kupić. Podbijaj, ale nastaw się mentalnie na porażkę i zwal sobie wcześniej żebyś myślał mózgiem tym u góry a nie na dole.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Miałeś kiedyś jakąś relację? bo piszesz jakbyś nigdy z dziewczyną nie rozmawiał.. wiesz skoro to nie w pracy i w sklepie w którym nie musisz być to możesz sobie zapytać, co się stanie niby jak odmówi? nic.
Inna sprawa że szansa na to że dziewczyna którą zagadasz w sklepie będzie odpowiednią osobą aby spędzić z nią reszte życia wynosi 0% może kilkamilionów miejsc po przecinku będzie ta 1. ale
  • Odpowiedz
@mirko_anonim pamietam jak kiedyś w żabce w kolejce przede mna facet poprosil kaskerke o numer telefonu a ona sie tylko zasmiala i odpowiedziala, ze codziennie ktos ja o numer pyta xD mozesz sprobowac w ramach treningu ale niskie szanse na sukces. Wtopy nie bedzie bo dziewczyna zapewne przyzwyczajona do takich akcji ;p
  • Odpowiedz