Aktywne Wpisy

Czoso +91

lazysoul +94
Ależ ładny naleśnik #gotujzwykopem
Ładny prawda?
Ładny prawda?
źródło: image_picker_EF1DBBA1-AABA-42CA-A9F9-FCBE89202671-20715-000006B04404EFB7
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: image_picker_EF1DBBA1-AABA-42CA-A9F9-FCBE89202671-20715-000006B04404EFB7
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mam 41 lat, jestem niebieskim paskiem. Poprosić o numer telefonu kasjerki w sieciówce odzieżowej? Jestem przeciętnym z wyglądu facetem, choć chyba mam dobry charakter. Szukam stałej relacji, w sumie to już żony.. I nie wiem czy poprosić o nr telefonu, czy najpierw np. skomplementować jej tatułaż albo naszyjnik? Ona ma z wyglądu ze 24 lata. Nie mam styczności z tak młodymi kobietami, nawet w pracy. Zabieram się za to powoli, bo nie wiem czy jest sens i nie chcę spalić szansy. #podryw #kiciochpyta #redpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Wiem, ze pewnie się naczytales, że prime time facetów zaczyna się później 30stce no ale nie do końca tak jest.
@elena-mary: 10 lat temu jakby zarwał do tej kasjerki, to by dopiero wyszedł z pierdla xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Inna sprawa że szansa na to że dziewczyna którą zagadasz w sklepie będzie odpowiednią osobą aby spędzić z nią reszte życia wynosi 0% może kilkamilionów miejsc po przecinku będzie ta 1. ale
źródło: comment_1626040698D7HZgdkBTDlK2jzHeNgfWd
Pobierz