Wpis z mikrobloga

Byliście kiedyś w wierzeniu? Ja tak, i co ciekawe, ja byłem w Landsberg, gdzie sam Hitler siedziała tam. Ale ja dostałem prace jako elektronik, wyśmieliśmy kable etc, ale też powiedziałem szefowi, czemu nie autoryzować pracowników przez odcisk palca? No w wierzeniu to jest bardzo dziwne, bo muszą kontrolować, czy czego się nie przemyca.

Ja nie jestem kryminalistą, ale byłem w wierzeniu więc wiem jak to działa. Co daje mi dodatkowe informacje. Tak oni sprawdzają wam nagi tyłek, ale potem? Można robić co chcecie, a wiecie co to Drony? No wierzenie za za bardzo jeszcze ni skumało tego, więc możesz wszytsko co chcesz do wierzenia zainportować, oni nawet tego nie zestrzelą. Takie Hehehe mamy.

Ja dosłownie byłem bosem w Landsberg w więzieniu bo mogłem każdemu załatwić co chce.

Raz zrobi w mom pokoju rację, ale nić nie znalezi :3 Bo wiem jak oni działają :3 To oczywiste, że nie trzymam towaru w swoim pokoju xD

W sumie fajna zabawa była w wierzeniu xD

Polecam?

#ciekawostki
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aptitude: to ciekawe w sumie, ale jakby też oczywiste, wystarczy dronek i wieczorem sobie mozna paczke odebrać, a są takie co praktycznie dzwiekow nie wydają. To są ostatnie lata takiego latania. Kwestia jak cos sie o--------i grubszego z dronami i tyle. Beda zakazane do komerkcyjnego użycia na 100% w ciągu najbliszych 5 lat.
  • Odpowiedz
@JanuszPDM: on tak cały czas pisze więc to raczej wrodzone/nabyte

Prokurator w Niemczech nawet pisać nie umie XD

Ale ciągle kogoś przed sąd ciągną xD

W sumie taki podobny list też dostałem, 40 dni albo zapłacić musiałem,
@aptitude 0
Prokurator w Niemczech nawet pisać nie umie XD
Ale ciągle kogoś przed sąd ciągną xD

W sumie taki podobny list też dostałem, 40 dni albo zapłacić musiałem, zapłaciłem karę.
Ale co oni mają z tymi 40 dniami, on dostał 40 dni i ja też.

#ciekawostkizniemiec #
  • Odpowiedz
@aptitude: Chciałbym z tego miejsca Cię przeprosić za tą pomyłkę teraz już wiem o co chodzi . Tzn. nadal nie wiem o co chodzi w historii ale wiem czemu to jest napisane jak jest napisane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz