Gulasz dla fanów #keto ( ͡°͜ʖ͡°) W przeciwwadze dla wczorajszych węgli. Ziemniaków, ryżu, makaronu, ciasta, chlebka, bułki tartej, mąki nie ma i nie będzie. #arinkaofood
@arinkao: Robiłem przedwczoraj Twoje danie z bakłażanem, ale sosik taki luźny. Co proponujesz żeby był bardziej gęsty i żeby nie trzeba było później łyżką go zajadać?
@asxx3: Jogurtowy sos z czosnkiem zrobiłeś? Nie pamiętam co tam było. To zależy od konsystencji jogurtu. Niektóre są gęste, inne nie. Najbardziej mi pasuje primo on ma średnią konsystencję ale jak cos tam się jeszcze doleje to woda, jogurt bałkański jest za to super bo smakuje śmietanowo i jest bardzo gęsty.
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
W przeciwwadze dla wczorajszych węgli. Ziemniaków, ryżu, makaronu, ciasta, chlebka, bułki tartej, mąki nie ma i nie będzie.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie
źródło: 20240718_163549
PobierzNajbardziej mi pasuje primo on ma średnią konsystencję ale jak cos tam się jeszcze doleje to woda, jogurt bałkański jest za to super bo smakuje śmietanowo i jest bardzo gęsty.
@arinkao: no to się nie najesz.
Babska logika - narobić się pół dnia tylko po to, żeby na koniec chlepka do gulaszu nie wziąć i sobie nie pojeść.
@arinkao: Gdzie mnie z tą marchwią xD
@kiedys_wygram: Porcja nie jest jakaś tam znowu kosmiczna, aby się najeść :P