Aktywne Wpisy

butterfly +59

CzosenWan +57
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

Czy Dorminox można przedawkować albo inne preparaty nasenne non stop reklamowane w tv? Zażyłem jedną tabletkę. Kot mnie obudził o 4 i resztę czasu do 6 niby spałem a jakbym nie spał. Przewracałem się z boku na bok. Innej nocy zażyłem dwie tabletki Dorminexu. No i znowu obudził mnie kot, tym razem o 3. I tak gdzieś do 5 się wierciłem w łóżku. Później mocno przysnąłem i obudziłem się o 6:30. Lekko zmulony ale jakby wypoczęty. Jak zażyję 3 czy nawet 4 tabletki Dorminoxu to może mi się coś stać? Ciekaw jestem czy będę tak mocno spał żeby kot mnie nie obudził.
#sen #bezsennosc #zdrowie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Doksylamine można przedawkować, natomiast jakbyś miał umrzeć po paru tabletkach to by była na receptę
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer