Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Gdzie mozna sie przebranzowic z korpo ksiegowosci na jakies inne korpo, zeby miec full zdalna robote? W ksiegowosci/finansach widze ze juz mocny nacisk na biura i nic tego juz nie zatrzyma
#korpo #korpobaza #pracazdalna

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim wiedzą, że ludzie w chu..tną, to każą wracać. Pracownicy pracownikom zgotowali ten los. Próbuj przejść w audyt/controlling. Trochę wyjazdów służbowych się złapie, trochę zdalnej, jakoś pożyjesz.
  • Odpowiedz
z tym tnieciem w uja to troche przesada. Zawsze bylo tyle samo roboty, roznica ze w biurze polowe czasu tracilo sie na pogaduszki , kawki i lunche

@mirko_anonim: Może trochę przesada, choć są pewnie i tacy, że lecą mocno, np. idąc na zakupy w czasie pracy. Nie oszukujmy się, zdalnie też połowa czasu leci na inne rzeczy i z dwu rzeczywistości, to jednak więcej czasu typowo na pracę spędzałem w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Moja dziewczyna robi w korpo księgowości.

Korpo 10k+ ludzi. Jakieś księgowanie gdzie potrzebny jest i angielski, i francuski. Zarówno znajomość języka, jak i lokalnego prawa.

100% zdalnie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 20% ofert księgowych na pracuj to praca zdalna, pozostałe hybrydowa, no fest nacisk. Składasz papiery na hybrydową i indywidualnie negocjujesz, u nas w firmie niby hybrydowa na papierze, a ja po prostu nie chodzę i tyle xd Po eldorado IT nie ma lepszej branży do pracy zdalnej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Sporo widziałem ogłoszeń na portalach dla zdalnych księgowych, audytorów etc. Często w korpo, ale niekoniecznie w dziale robiącym księgowość dla tego korpo, tylko dla innych firm :)
  • Odpowiedz