Aktywne Wpisy

MonazoPL +111
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +95
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

źródło: temp_file6681137836468502713
PobierzDzieciństwo spędziłem w latach 90 i nie wiem o czym piszesz. To jakaś zorganizowana akcja obrzydzająca lata 90?
Nie mówię, że Unia nie dała kopa Polsce, bo dała, ale przestawianie że w Polsce w latach 90 to było gorzej niż teraz w Szwecji czy Niemczech to odklejka.
@dr-proktor: moze u ciebie na odległej wsi tego nie było, ale w miastach i miasteczkach już tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W 1990 roku miałem 22 lata i wiem, jak to wyglądało i @WesolyCzajniczek ma racje.
@dr-proktor: Czyli ile miałeś lat w 99 roku? 10? Na pewno będąc w takim wieku ostro czytałeś gazety i słuchałeś wiadomości i byłeś bardzo świadomy tego, co się działo w świecie dorosłych ludzi xD
@dzester: w latach 90ych to chyba stacjonarnych :D
Wg mnie normalnie zaczęło być koło 96 roku i potem już było tylko lepiej. Rok 1999 to była już pełna cywilizacja.