Aktywne Wpisy
iampapryk +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kolanka +648
Wołam zainteresowanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Zapytano o to jakąś psycho loszkę. Co odpowiedziała? A no, że fałszywe oskarżenia są bardzo rzadkie i marginalne. Tyle.
Młody mężczyzna dosłownie opisuje jak fałszywe oskarżenie o g---t zniszczyło mu życie, a feministki odpowiadają: trudno, ale jesteś marginalnym przypadkiem i musisz się z tym pogodzić.
Pogodzilibyście się?
#onet #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #falszyweoskarzenie #lewackalogika #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow
Potem psycholoszki się dziwią czemu mężczyźni nie gadają o swoich problemach i emocjach. No właśnie przez takie gynocentryczne podejście.
@sildenafil: szkoda że jak chodzi o niebinarne pokemony to już nagle to jest kwestia rangi państwowej i koniecznie trzeba zmieniać całe prawo pod te promile promili. P--------i hipokryci.
@Docent_Jan_Mula: masz rację, dlatego niesłuszne oskarżenie powinno być przestępstwem przeciwko wymiarowi sprawiedliwości i być ścigane z oskarżenia publicznego.
hm, tyle że jest
Przeczytajcie sobie historię redaktora Jakuba Dymka z Krytyki Politycznej, obecnie Dwie lewe ręce. Też nieciekawa historia.
https://www.wirtualnemedia.pl/m/artykul/jakub-dymek-sad-przeprosiny-molestowanie-gwalt-kogo-codziennik-feministyczny
@sildenafil: #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Nie mniej od jakiś 2 może 3 lat widzę wzrost zachowań "zemsty" ze strony mężczyzn w stronę kobiet, które ich skrzywdziły.
Przed nami tak naprawdę są 2 opcje:
- państwo z instytucjami zajmuje się na poważnie fałszywymi oskarżeniami i osobami, które to robią, np. żona wyrzuciła na 2 tygodnie z domu bez żadnej podstawy, to masz prawdo do odszkodowania i szybkiego rozwodu z orzeczeniem winy tylko po jej stronie i alimentów. Albo oskarżenie o g---t i zniszczenie reputacji: adekwatny wyrok więzienia, odszkodowanie, przeprosiny i twarz bez czarnych ramek i z pełnego nazwiska w mediach przez min 2 tygodnie,
- wzrost "zemst" ze strony skrzywdzonych mężczyzn, w dzisiejszych czasach większość takich osób kończy źle albo bardzo źle, dla wielu nie ma już ratunku na normalne życie więc
@sildenafil: No na plus raczej. Fałszywe kur.wy same się usunęły z jego życia.