Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +485
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +31
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Typ ma wygraną w kieszeni #usa
źródło: 7d1f6698b9659d4c65f53198636a7a6a2def40f5620e62404784f59de83f53de
PobierzKomentarz usunięty przez autora
taka ustawka byłaby zbyt ryzykowna, tam ktoś zginął z widowni. a poza tym Trump miał spore szanse na wygraną, to mu się nie opłacało.
G---o wiesz.
Ronald Reagan to był mistrz a Trump to popierdółka
A poza tym nie łatwo jest znaleźć dobrego strzelca który poświęci swoje życie w celu zabicia kogoś, to musi być osoba specyficzna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krytyk__wartosciujacy: jeżeli ktokolwiek na jakimkolwiek etapie planowania tej ustawki miał mózg, to jest zerowa. To najbardziej idiotyczna teoria wokół tego zamachu, kropka.
@krytyk__wartosciujacy: sugerujesz, że zamachowiec strzelał ślepakami, a Trump ubrudził ucho ketchupem jak nikt nie patrzył? XD
@hansschrodinger: @Wap30 jak widać nie był wystarczająco dobry. A poza tym, wystarczy znaleźć odpowiedniego "samotnego wilka", zaplanować mu misję, prowadzić za rękę. Akurat w teorie spiskowe hamburgery dobre są.
@Majkel2008 gejbomber dał zwycięstwo w wyborach i nie brakuje opinii #pdk że to była zorganizowana akcja jednego z kandydatów i służb.
Skazany wyrokiem sądu, ale co z tego bo na zdjęciu ładnie wygląda
@Tobyyy: nie Cezar, nie Waszyngton, nie Napoleon, ale telewizyjny marketer jest najwybitniejszym politykiem w dziejach, bo ma świetne zdjęcia z których "bije aura".
@Kreation: Nie brak opinii, że JFK zabił drugi zamachowiec ;-) A jeśli to ustawka, to przemysł filmowy zna wiele sztuczek by scena wyglądała "wiarygodnie"
Ja oczywiście heheszkuję, ale całkiem na poważnie - Ameryka to dziwny kraj.