Aktywne Wpisy
Marian_Kvtasiewicz +1570
Ja p------e, ci szabrownicy to jest największa degeneracja społeczna jaka może być. Ludzie tracą dorobek życia, a te s--------y idą im jeszcze kraść jakieś telewizory i inne gówna, bo w ich pustych łbach jeśli ktoś tego nie pilnuje, to sobie można wziąć. Powinna być ustawa, że w sytuacji kryzysowej (powódź, wojna, pożary itp.) jeśli złapie się takiego delikwenta na gorącym uczynku, to kula w łeb leci.
#powodz
#powodz
matti-nn +137
#powodz Pamiętam powódź z 1997. Zapanował klimat ogólnego zjednoczenia Polaków. Powtarzane było przekonanie, że Polacy lubią się kłócić, ale w obliczu tragedii zawsze stajemy razem. Aktualna powódź udowadnia, że coś ewidentnie się zmieniło...
Typ ma wygraną w kieszeni #usa
@Tobyyy: w sensie czekaj, Ty go zestawiasz z Reaganem, Kennedym czy Rooseveltem? XD
Fajne okulary nosi agent. Co to za model?
@krytyk__wartosciujacy: Tak, sam na siebie nasłał zamachowca żeby mu odstrzelił twarz XDDD Ostatnia szara komórka Ci gdzies s---------a kolego XD
No ale wiadomo prawuski lubią showmanów - nie ważne, że są skompromitowani w każdy możliwy sposób - ważne ze w TV ładnie kłamie i na zdjęciach ładnie wychodzi i już ma status bożka xD
Komentarz usunięty przez autora
Ja nie wiem jaka wy aurę widzicie na tym zdjęciu xD. Przecież jak się to zestawi z tymi głupotami wygadywanymi przez Trumpa, to można pomylić z satyra.
Tak żaden.
Jak masz 10 lat i nie pamiętasz żadnego innego prezdyenta USA to na pewno.
Nawet nie musi być wojny, staną na granicy i cały biznes ucieka z Polski.