Wpis z mikrobloga

rzestała się do mnie ostatnio odzywac za organizację chrztu dla córki- w skrócie za daleki dojazd

10. Rodzic

@mirko_anonim: a może Ty nie ojca jesteś. Dowiedział się po latach i uraza siedzi. Został z matka, żeby nie robić szopki, bo co ludzie powiedzą...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To ich w tym głowa, żeby mieć z tobą dobre relacje. Na tę chwilę wymagają, abyś im nadskakiwał i mają cię w dupie.
Zerwali kontakt? Bardzo dobrze. Masz problem z głowy.

To na rodzicach spoczywa odpowiedzialność za ich relacje z dziećmi. To nie dziecko ma się starać o kontakt, ale rodzice. Rodzice muszą tak traktować i wychować dziecko, aby to dziecko chciało z nimi ten kontakt utrzymywać. Twoi tego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Nemayu - najgorsze jest to, że ja czuję się temu winny i ciężko mi jest z tym walczyć.
I dziwne uczucie i smutek - całe życie relacje niezbyt bliskie, a teraz w------i mnie i moją córkę ze swojego życia tylko za to, że moja żona zwróciła mojej mamie uwagę. Racjonalnie myślę, że nawet jeśli przesadziła, to można się pokłócić, wyjaśnić wszystko, wyrzucić i pogodzić jak w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): To więcej lataj do mamusi i tatusia jak cię jadą jak bura suke i obrażają żonę i stresują dziecko.

Ja miałem identyczny problem z matką, też mega toksyczna osoba. Wyzwiska, poniżenia i wszystko co najgorsze.

Po prostu urwałem kontakt i niech stara p---a siedzi teraz sama. Nie warto poświęcać życia i zdrowia na chorych ludzi. Oni się nie zmienia.
  • Odpowiedz