Aktywne Wpisy

annlupin +6
macie wybrane horrory na jutro czy nie oglądacie se takich ugułem

freddd +5
Szukam takiego blatu na wymiar (orzech europejski)
ma ktoś info gdzie takowy można nabyć? z niektórymi sklepami niestety trochę trudno się dogadać.
ma ktoś info gdzie takowy można nabyć? z niektórymi sklepami niestety trochę trudno się dogadać.
źródło: biurko-regulowane-elektrycznie-dwusilnikowe-d2-bialy-z-blatem-orzech-eu
Pobierz

@mirko_anonim: a może Ty nie ojca jesteś. Dowiedział się po latach i uraza siedzi. Został z matka, żeby nie robić szopki, bo co ludzie powiedzą...
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Zerwali kontakt? Bardzo dobrze. Masz problem z głowy.
To na rodzicach spoczywa odpowiedzialność za ich relacje z dziećmi. To nie dziecko ma się starać o kontakt, ale rodzice. Rodzice muszą tak traktować i wychować dziecko, aby to dziecko chciało z nimi ten kontakt utrzymywać. Twoi tego
I dziwne uczucie i smutek - całe życie relacje niezbyt bliskie, a teraz w------i mnie i moją córkę ze swojego życia tylko za to, że moja żona zwróciła mojej mamie uwagę. Racjonalnie myślę, że nawet jeśli przesadziła, to można się pokłócić, wyjaśnić wszystko, wyrzucić i pogodzić jak w
Ja miałem identyczny problem z matką, też mega toksyczna osoba. Wyzwiska, poniżenia i wszystko co najgorsze.
Po prostu urwałem kontakt i niech stara p---a siedzi teraz sama. Nie warto poświęcać życia i zdrowia na chorych ludzi. Oni się nie zmienia.