Aktywne Wpisy

ly000 +34
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
Funkcja NFC w telefonie mi nie działa, a bank z którego korzystam nie wysyła fizycznych kart
Czyli mam pieniądze, z których nie mogę korzystać, nie mogę nawet ich wypłacić
Po prostu świetnie :D
Czyli mam pieniądze, z których nie mogę korzystać, nie mogę nawet ich wypłacić
Po prostu świetnie :D

źródło: temp_file2384238306156698672
Pobierzw sercu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Szanuje w opór. Duzo bardziej mi sie podobal od GG
źródło: 2024-07-12 08_11_23-
Pobierztak, wiem, jeden z dysków sypie błędami SMART, ale surface test przechodzi pozytywnie.
źródło: 2024-07-12 08_14_16-HWiNFO64 v6.42-4360 @ ASUS P8H67 - System Summary
Pobierz@czemuztak: ja tego typu muzyki nie słuchałem, aczkolwiek mówiąc o Kaziie - u mnie i dookoła mnie popularniejsza była Gnutella - BearShare latało u wszystkich znajomych. w późniejszych czasach muzykę ciągnęło się z mp3.teledyski.info