@PIAN--A_A--KTYWNA: wszystkie te problemy nie dotycza kobiet, ktore maja trochę oleju w glowie. Glupim zabierzesz to, to znajda sobie inne durne zajecie
@PIAN--A_A--KTYWNA: Jeśli bierzesz ślub z laską, która ma wyprasowane fałdki na mózgu przez Insta albo swoje tępe koleżanki, to problem jest z tobą, nie tą laską.
@PIAN--A_A--KTYWNA: no pewnie, nie ważne, że mąż bije i pije, podejrzanie też patrzy na nastoletnią córkę, bozia kazała do śmierci to będzie do śmierci.
@TwojOsobistyLewak: Każdy światopogląd zakłada tego typu dychotomię, różnią się tylko tym kto będzie miał prawo być szczęśliwy a kto będzie miał obowiązek na jego szczęście tyrać.
@PIAN--A_A--KTYWNA: Ja p*erdolę XD przecież na pierwszy rzut oka widać, że to pisze jakaś pick me girl szukająca poklasku wśród amatorów chłopskiego rozumu, a na wykopie dostaje 100 plusów, bo napisała że to pewnie te głupie koleżanki namówiły babę na rozwód
@PIAN--A_A--KTYWNA: spoko, wg niektórych w Europie niedługo będzie obowiązywać prawo szariatu. Myślę że wielu konserwatystom by się spodobało, więc nie wiem dlaczego tak plują na migrację z krajów muzułmańskich.
j--------e. niedawno pisałam o dobrym dniu i o największym koszmarze jaki mógłby mnie spotkać, czyli spotkanie z dzikami. właśnie widziałam się z trzema wielkimi gnojami. zamarłam chwilowo, ale żyje.
źródło: FB_IMG_1775625102407
Pobierzz tyciem i instagramem to też w strone męską
@swinkapl: napisał ktoś z przeróbką bajki o śwince w awatarze.
Bajki, w której Ojciec jest przedstawiany jako największy nieudacznik.
( ͡º ͜ʖ͡º)