Aktywne Wpisy

Lardor +446

Ciasto_z_Truskawkami +376
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

• automatyk: 5500 netto
• pomocnik majstra na budowie: 6000 netto
• kosmetolog: 5000 netto
• analityk finansowy
Skończyłem Informatykę i w zasadzie nie wiem czym się ona różni od normalnego kierunku technicznego, a wręcz miło studia wspominam.
większość moich kolegów ze studiów już podczas ostatniego semestru dorywało jakieś praktyki
rynek się uspokoił, urealnił - ot tyle
praca jak każda inna, nie trzeba tworzyć webinarów na ten temat :P
Można się przestawić, że dzisiaj jest 2024, albo żyć
Elektornika, elektrotechnika, automatyka, a nawet budownictwo jest cięższe xDD
@iluvmypickle: xDDDDDDDDDDDD
No jak ktoś uważa ten kierunek za najtrudniejszy, to może niech lepiej rzeczywiście nie zaczyna xD
@iluvmypickle: to chyba na czarno za 60h pracy w tygodniu xD
@iluvmypickle: jak patrzyłem co się uczą znajomi z polibudy na swoich studiach to wolę informatykę, gdzie przynajmniej wszystko ma sens. Na typowych studiach elektrycznych/mechanicznych masz mnóstwo bardzo złożonej fizyki i matematyki, której nigdy nie użyjesz w swojej pracy. To co masz na informatyce (analiza, algebra, dyskretna, logika) w mniejszym bądź większym stopniu jest przydatna w pracy programisty
@iluvmypickle: Powiedz kolegom, że można leczyć mitomanie albo brutto to nie netto. Automatyk 5500 netto ( ͡° ͜ʖ ͡°) hahahah
źródło: Screenshot 2024-07-12 031116
Pobierz