Wpis z mikrobloga

Wyobrażacie sobie jaka by była afera i poruszenie gdyby dziecko bez opieki biegało po całej restauracji zaczepiając ludzi, zaglądając im do talerza, wchodząc pod stół, dotykając ich bez pozwolenia i liżąc ich?

Natomiast psiarze uważają, że im wszystko wolno i każdy musi tolerować bycie wyślinionym przez ich psa. Poziom roszczeniowości i braku kultury psiarzy szokuje.

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #warszawa #savoirvivre
WielkiNos - Wyobrażacie sobie jaka by była afera i poruszenie gdyby dziecko bez opiek...

źródło: temp_file2892411552110198187

Pobierz
  • 73
  • Odpowiedz
@podjad3k: już nie denerwuj się - to że coś nie mieści się w twojej ciasnej głowie to nie znaczy że tego nie ma. Swoją drogą nie rozumiem co cię tak denerwuje w stwierdzeniu że zarówno głośne psy jak i głośne kaszojady w knajpie są uciążliwe dla innych klientów.
  • Odpowiedz
No i bardzo dobrze, bo trzeba odpowiednio wcześnie zatrzymać trend uczłowieczania psów.

Wykopki zadnego trendu jeszcze nie zatrzymaly, ale mozesz sie ludzic, ze tym razem bedzie ten pierwszy raz. xD
  • Odpowiedz
@ChempyTuj nikt się nie denerwuje, zdenerwowanie to twój kolejny wymysł, tak jak te kaszojady drące jape w każdej restauracji xD nudzisz się czy o co chodzi, że zajmujesz się wymyślaniem rzeczy które się nie wydarzyły? udzieliło mi się trochę i wyobraziłem sobie ciebie w twojej ciemniej, brudnej piwnicy jak z rozmarzeniem wymyślasz sytuacje które się nie wydarzyły pomiędzy kolejnymi rajdami w tibia, musisz mieć stulejkę ( ͡º ͜ʖ͡
  • Odpowiedz
@WielkiNos: propsuje twoją walkę z psiarzami, przyda się im zimny prysznic bo ich roszczeniowość do innych ludzi przekracza granice życia w społeczeństwie
  • Odpowiedz
nikt się nie denerwuje, zdenerwowanie to twój kolejny wymysł, tak jak te kaszojady drące jape w każdej restauracji xD nudzisz się czy o co chodzi, że zajmujesz się wymyślaniem rzeczy które się nie wydarzyły? udzieliło mi się trochę i wyobraziłem sobie ciebie w twojej ciemniej, brudnej piwnicy jak z rozmarzeniem wymyślasz sytuacje które się nie wydarzyły pomiędzy kolejnymi rajdami w tibia, musisz mieć stulejkę ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ChempyTuj: rozumiem, że ty co weekend ruszasz na miasto i badasz sprawę w prawie każdej restauracji? wcale tego sobie nie wymyśliłeś po spotkaniu raz na dwa lata drącego się kaszojada? xD
  • Odpowiedz
@WielkiNos mnie, właściciela dwóch kundli, też oburza takie obchodzenie się ze swoim psem. „Nic nigdy nie #!$%@?ł więc niech se biega bez smyczy”… ludzie nie rozumieją, że to tylko zwierzę, nieprzewidywalne w swoim zachowaniu. Nie wiadomo czy akurat nie trafi się bodziec który odpali psa i tragedia gotowa. Już pomijając sprawę, że samemu psu może stać się krzywda.
  • Odpowiedz
trzeba odpowiednio wcześnie zatrzymać trend uczłowieczania psów.

@wjtk123: Właśnie trzeba to promować bo pięknie to triggeruje dzieciorobów
  • Odpowiedz
@podjad3k: kto powiedział że się nie da? da się, ale przyjemniej by było jak by można było zjeść bez towarzystwa drącego się dzieciaka. powtarzam po raz kolejny - jak dzieciak czy pies nie potrafią sie zachować w restauracji to nie powinien się tam znaleźć. Jak potrafi siedzieć grzecznie to czy kaszojad czy kundel mnie nie interesują.
  • Odpowiedz
Właśnie trzeba to promować bo pięknie to triggeruje dzieciorobów

@Werdna: To zabawne jak próbujesz używać pejoratywnych określeń w stosunku do jednej z podstawowych aktywności człowieka ;).

Brzmisz jak kolejna biedna ofiara samodestrukcyjnych i unieszczęśliwiających trendów.
  • Odpowiedz