Wpis z mikrobloga

Bardzo proszę o pomoc w wykopaniu. Stawiam skrzynkę wódki za odnalezienie roweru TREK 920 lub jego tymczasowego właściciela.
Bohater tego nagrania przez prawie 2h krążył po budynku. Nagrań jest dosyć sporo. Na dniach będą też kolejne z sąsiednich budynków i ulic.
KLIK= > https://wykop.pl/link/7498633/skrzynka-wodki-za-csi-wykop-kradziez-roweru-radom

#rower #radom #csiwykop #afera #polska #sport #policja #allegro #olx #gielda #prawo
widmo82 - Bardzo proszę o pomoc w wykopaniu. Stawiam skrzynkę wódki za odnalezienie r...

źródło: c068bc262ca46cf307fbda4bfd7dc6993f45615ed3349b6a94419d572c89b855

Pobierz
widmo82 - Bardzo proszę o pomoc w wykopaniu. Stawiam skrzynkę wódki za odnalezienie r...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

O ile twoj kolega nie chwailil sie przed wszystkimi ze kupil rower za 10k, to jest prawdopodobienstwo ze sprzedawca dal cynk jakims lebka, gdzie moga ten sprzet zawinac (dealer samochodowy kiedys mi o takim czyms opowiadal).
  • Odpowiedz
@zyjdajzyc1: Na fakturze jest adres jezeli dobrze pamietam. Jak nie to, to tak jak napisales pewnie jakis GPS dobrze schowany.

No ale to tylko domysly, nie mamy informacji jak rower zostal kupiony.
  • Odpowiedz
  • 5
Zajebiste buty ubrał na robotę

@3k1m: mam nadzieje, że to będą szczęśliwe buty i jakis jego ziomek go rozpozna po nich za 12 butelek energetyka :D
  • Odpowiedz
  • 13
@D00D00: tak, dodane są też i we wrzutce tagi
Policja ściąga dane wszystkich którzy w tym czasie przebywali w tej okolicy przez około 2h oraz rozmawiali przez telefon tuż przed północą za pomocą najbliższych BTSów
O ile dzwonił przez GSM (mógł też przez komunikator) a nie ściemniał, że gada z kims zanim wszedł do budynku to jest spora szansa, że go dopadnie Policja.
  • Odpowiedz
Policja ściąga dane wszystkich którzy w tym czasie przebywali w tej okolicy przez około 2h oraz rozmawiali przez telefon tuż przed północą za pomocą najbliższych BTSów

@widmo82: ojjjj miras. ja ci dobrze życzę i żebyś znalazł rower i dojechał złodzieja, ale policja -jeśli sam nie jesteś policjantem, albo ktos z twojej rodziny- to w p-----e ma ściąganie czegokolwiek skądkolwiek.
eltanol3000 - >Policja ściąga dane wszystkich którzy w tym czasie przebywali w tej ok...

źródło: leppery

Pobierz
  • Odpowiedz
@widmo82 niech na tym osiedlu zerknie na gości którzy przychodzą i co mają takie buty. Złodziej rzadko kiedy ryzykuje w nieznane i kradnie jak nie wie co gdzie jest wrzucić go na spooted może ktoś rozpozna. Fajnie że się nie bawisz i wrzucasz filmik.
  • Odpowiedz
@krzysztof48 Później przestalkuj osoby które zareagowały na post na spooted całkiem możliwe że złodziej sam sie udostępni aby wśród znajomych się wybielić że "typek podobny do mnie i nawet udostępniłem". Można zrobić akcje z memami aby został królem okolicy. Możecie też zrobić pseudo akcje że poszukujesz chłopak bo spłodził dziecko , wyszedł z domu i nie wrócił ,
  • Odpowiedz