@pawelas87: w legalny sposób zakupiłem listę M3U z nadzieją na to, że to legalna usługa. Pamietaj, ze ciężar dowodowy leży po stronie pozywającego, nie pozwanego. A, tylko nie próbuj wrzucać tego pseudoprawniczego wysrywu osoby, która nie ma bladego pojęcia jak działają streamy, co uczyniłeś w jakiejś innej dyskusji... bo to wysryw.
Skoncz już bredzić, nie dales ANI K---A JEDNEGO argumentu innego niż "bzdura", "nieprawda", itp.
Kto ma z tym walczyć w Polsce? Rozumiem Włochy, czy Hiszpania gdzie ich ligi piłkarskie przynoszą duże pieniądze, a IPTV jest tam 3x bardziej popularne jak u nas. Polsat kiedyś próbował podnieść rękawice ale zdał sobie sprawę, że na walkę z piractwem KSW szkoda środków,
@Tytanowy_Lucjan z całym szacunkiem ale w życiu nie słyszałem większej głupoty. Więc jak jest p-----l i wypisuje do dzieci wysyłając im swoje intymne zdjęcia, to może powołać się na brak hasła w wi-fi? Po drugie nikt nie ma dostępu do tego co robisz w sieci poza jego operatorem(i to on ma prawo udostępnić je odpowiednim służbom). Po trzecie piractwo tv nie jest tak popularne w Polsce jak w Hiszpanii, Włoszech, Anglii.
@Nananu: No to patrz na to i przeproś. Jak chcesz to mogę przesłać ci PDF z całym dwudziestronicowym uzasadnieniem odmowy wszczęcia postępowania w sprawie wyciągnięcia 130 tysięcy adresów właścicieli IP zebranych przez jakąś niemiecką spółkę od copyright trollingu by zebrać kasę za film "Wkręceni".
Jak dobrze, że rodzice uchronili nas przed takimi zarobkami wyganiając od kompa i zmuszając do nauki. Dzięki temu dzisiaj możemy się cieszyć pracą kołchoźnika, którą uwielbiamy robić( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki
https://www.wirtualnemedia.pl/m/artykul/piraci-iptv-otrzymuja-wezwanie-do-zaplaty-niemal-2000-zl
@pawelas87: w legalny sposób zakupiłem listę M3U z nadzieją na to, że to legalna usługa. Pamietaj, ze ciężar dowodowy leży po stronie pozywającego, nie pozwanego.
A, tylko nie próbuj wrzucać tego pseudoprawniczego wysrywu osoby, która nie ma bladego pojęcia jak działają streamy, co uczyniłeś w jakiejś innej dyskusji... bo to wysryw.
Skoncz już bredzić, nie dales ANI K---A JEDNEGO argumentu innego niż "bzdura", "nieprawda", itp.
źródło: torenty
Pobierz