Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +347
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz
Wellmen +302

Jestem w związku z 3 letnim stażem. Od jakiegoś czasu różowa robi mi średnio raz na tydzień -dwa jakąś spinę. Tematy są różne, ale najczęściej gdy odeprę zarzut, który jest głównym w danej sytuacji, to zaczyna się odwoływać do innych rzeczy, niekoniecznie mających związek z tym co było głównym przedmiotem awanturki. Po prostu kłóci się, żeby się kłócić. Zaznaczę, że w sumie cały czas zachowuję się tak samo, po prostu ona sobie wyciąga różne rzeczy, które wcześniej uznawała że są okej, ale teraz są zaczynką do spinki.
Sam już nie wiem, czy to jest kwestia tego, że jest nieszczęśliwa, czy to jest kwestia, że lubi się kłócić, czy może po prostu w związkach po jakimś czasie różowym wchodzi taka faza, że zaczynają zatruwać życie chłopu. A może to ja jej pozwoliłem na to, żeby się tak zachowywała, próbując wyjaśniać wszystkie tematy i samemu wyciągając rękę na zgodę, zamiast olać bezsensowne dyskusje i nie pozwalać jej na robienie dram..
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: były oświadczyny i planujesz ślub?
Bo dla niej związek przechodzony i uważa, że wymusi oświadczyny, albo zerwanie.
@OlekAleksander: brzmi dojarzale XD
@kosmita: wystawienie gratów za drzwi i drzwiami pierd%nięcie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord