Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +166
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +65
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

( ͡° ʖ̯ ͡°)
"nie szukaj miłości na siłę, ona cię sama znajdzie" ~ Julczysko z przebiegiem większym niż Jelcz myślące że do facetów laski same podchodzą, zagadują i simpią na portalach społecznościowych tak jak do niej.
Ludzie potrafili ogołocić firmę do gołej ziemi ALBO kupić za równowartość działki budowlanej pod miastem.
"nie szukaj miłości na siłę, ona cię sama znajdzie" jest głupie bo nie zwiększa prawdopodobieństwa ale wychodzenie z domu juz tak (no z tym że jeszcze trzeba posturą mimiką smalltalkiem i zachowaniem okazywać że jest się otwartym na nowe znajomości)
@Tony47: w tym akurat to trochę prawdy jest.
Ja nigdy nikogo nie poznałem jak chciałem i szukałem, tylko jak miałem to w dupie i żyłem swoim życiem.
@wqeqwfsafasdfasd Ale co? Nie miał racji? Była okazja, zaryzykował, skorzystał to ma. To że było to mało legalne jest inną kwestią.
Komentarz usunięty przez autora
Owszem jakby mnie Warren Buffett zaprosił na rozmowę to tak, ale oni to w stosunku do jakiś emerytów z Polski co od 50 lat ze swojego miasta nie wyjechał i chodzi tylko na bazar i do kościoła