Aktywne Wpisy
kontophone +235
daro1 +2
Jakie są Wasze doświadczenia z jazdą małym samochodem miejskim w segmencie A lub B z silnikiem benzynowym 1.0 - 1.2 na długich trasach? Mam tu na myśli jazdę drogą ekspresową albo autostradą kilka godzin i setki kilometrów. Mam VW Polo 9N z silnikiem 1.2 12V w benzynie z 2003r i tylko tak się zastanawiam co by się stało z silnikiem gdyby przez parę godzin jechać z prędkością 100-120km/h drogą ekspresową? Autostradą to
„Każdy jest kowalem swojego losu” – wujek, który po upadku komuny wyniósł z zakładu dwie tokarki i toczył dla Niemców z taką przebitką, że w dwa lata postawił 250-cio metrowy dom.
„Żeby kogoś poznać musisz wyjść z domu” – młoda koleżanka, która ma branie nawet w kolejce w żabce.
„Ile można mieszkać z rodzicami?” – kuzyn, któremu teściowie dali na wkład własny a rodzice postawili
wesele, dzięki czemu kasa z kopert poszła na nowe meble i jeszcze zostało na podróż do Chin.
#przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #depresja #zwiazki #pracbaza
( ͡° ʖ̯ ͡°)
"nie szukaj miłości na siłę, ona cię sama znajdzie" ~ Julczysko z przebiegiem większym niż Jelcz myślące że do facetów laski same podchodzą, zagadują i simpią na portalach społecznościowych tak jak do niej.
Ludzie potrafili ogołocić firmę do gołej ziemi ALBO kupić za równowartość działki budowlanej pod miastem.
"nie szukaj miłości na siłę, ona cię sama znajdzie" jest głupie bo nie zwiększa prawdopodobieństwa ale wychodzenie z domu juz tak (no z tym że jeszcze trzeba posturą mimiką smalltalkiem i zachowaniem okazywać że jest się otwartym na nowe znajomości)
@Tony47: w tym akurat to trochę prawdy jest.
Ja nigdy nikogo nie poznałem jak chciałem i szukałem, tylko jak miałem to w dupie i żyłem swoim życiem.
@wqeqwfsafasdfasd Ale co? Nie miał racji? Była okazja, zaryzykował, skorzystał to ma. To że było to mało legalne jest inną kwestią.
Komentarz usunięty przez autora
Owszem jakby mnie Warren Buffett zaprosił na rozmowę to tak, ale oni to w stosunku do jakiś emerytów z Polski co od 50 lat ze swojego miasta nie wyjechał i chodzi tylko na bazar i do kościoła