Aktywne Wpisy

Yelonek +41
Z racji tego, ze przyszło lato, przypominam fanom #l-------------j o zaletach #samochodyelektryczne
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: image
Pobierz
Treda +268
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
10+10 - pracodomy z plecakiem pełnym cegieł i w cywilnych ciuchach, ale niecywilnych butach :D
102 - dzisiejsze #kwadraty, które tak naprawdę były próbą sprawdzenia czy fatalne jazdy w poprzedni weekend były jakimś chwilowym kryzysem, czy "something is no yes". Trauma po tym jak 35 stopni mnie zmiotło z planszy w niedzielę już chyba minęła, bo setka weszła gładko, z normalną (jak na mnie) średnią i normalnym (jak na mnie) tętnem.
Nabawiłem się za to nowej - pierwszy asfaltowy szlif szosą. Ucierpiała kierownica/owijka/guma od klamek i trochę skrzywiłem przednie koło. U mnie lekkie poobijanie, więc w sumie szczęście w nieszczęściu. Nawet do końca nie wiem jak to się stało - zagapiłem się na coś i zaskoczył mnie próg zwalniający na osiedlowej wiejskiej uliczce, a że o kierę się bardziej opierałem niż ją trzymałem, to mnie w------o z siodełka i wylądowałem na boku jakoś, oczywiście przytwierdzony butami do korb. Wg stravy 24kmh, stąd stosunkowo niewielkie zniszczenia.
------------------------------------
#kwadraty
5-kwadratowa dziura na północ od Chełmży, którą "zamalowałem" jakimś zygzakiem nawet nie patrząc co to za drogi planując ten kurs. Okazało się 100% asfaltu - tego się nie spodziewałem :)
Max square: 25x25 (-)
Max cluster: 978 (+16)
Total tiles: 3154 (+5)
#rowerowyrownik #wykoptribanclub #ruszbydgoszcz #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: ypCFTcSLVeiXvKPQH0okZ-cjKzG5JwT_hk8mFiuQtOI-2048x1155
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Bez nazwy
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Firefox_Screenshot_2024-07-06T17-25-09.799Z
Pobierz@sargento: ja na szczęście też, strach tylko pomyśleć ile razy nie widziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cult_of_luna:
Mi dwa miesiące temu po kraksie na ścieżce rowerowej przy 25 km/h film się urwał i karetka zbierała mnie do szpitala, wole nie myśleć co by było jakbym jechał bez kasku.