Aktywne Wpisy
UmbertoDalleMontagne +581
Nienawidze, ku*wa, hindusów i chciwych niemieckich patałachów z wierchuszki naszego #korposwiat. Przenieśli dział IT od utrzymania wewnętrznych systemów do Indii. Chłopaki z tego Taj Mahal technology team dostali misje w Q4'25 - migrację firmowej kadrowo-płacowej bazy danych do nowego systemu. Wiadomo, że takich rzeczy nie robi się na danych używanych na bieżąco. Oni też to wiedzieli, więc operowali na kopii jak bóg Butter Chiken przykazał. System udało się wdrożyć

Papileo +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

10+10 - pracodomy z plecakiem pełnym cegieł i w cywilnych ciuchach, ale niecywilnych butach :D
102 - dzisiejsze #kwadraty, które tak naprawdę były próbą sprawdzenia czy fatalne jazdy w poprzedni weekend były jakimś chwilowym kryzysem, czy "something is no yes". Trauma po tym jak 35 stopni mnie zmiotło z planszy w niedzielę już chyba minęła, bo setka weszła gładko, z normalną (jak na mnie) średnią i normalnym (jak na mnie) tętnem.
Nabawiłem się za to nowej - pierwszy asfaltowy szlif szosą. Ucierpiała kierownica/owijka/guma od klamek i trochę skrzywiłem przednie koło. U mnie lekkie poobijanie, więc w sumie szczęście w nieszczęściu. Nawet do końca nie wiem jak to się stało - zagapiłem się na coś i zaskoczył mnie próg zwalniający na osiedlowej wiejskiej uliczce, a że o kierę się bardziej opierałem niż ją trzymałem, to mnie w------o z siodełka i wylądowałem na boku jakoś, oczywiście przytwierdzony butami do korb. Wg stravy 24kmh, stąd stosunkowo niewielkie zniszczenia.
------------------------------------
#kwadraty
5-kwadratowa dziura na północ od Chełmży, którą "zamalowałem" jakimś zygzakiem nawet nie patrząc co to za drogi planując ten kurs. Okazało się 100% asfaltu - tego się nie spodziewałem :)
Max square: 25x25 (-)
Max cluster: 978 (+16)
Total tiles: 3154 (+5)
#rowerowyrownik #wykoptribanclub #ruszbydgoszcz #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: ypCFTcSLVeiXvKPQH0okZ-cjKzG5JwT_hk8mFiuQtOI-2048x1155
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Bez nazwy
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Firefox_Screenshot_2024-07-06T17-25-09.799Z
Pobierz@sargento: ja na szczęście też, strach tylko pomyśleć ile razy nie widziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cult_of_luna:
Mi dwa miesiące temu po kraksie na ścieżce rowerowej przy 25 km/h film się urwał i karetka zbierała mnie do szpitala, wole nie myśleć co by było jakbym jechał bez kasku.