Aktywne Wpisy
blackghost +1046
Heh moja znajoma wróciła właśnie do pracy po urlopie macierzyńskim.
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia

HoroLive +18
Podejrzewam że chłop już gryzie ziemię od 4 dni.
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie
@Trueprzegryw04: panie kolego........
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wizyta u psychiatry aby uzyskać poprawną diagnozę a następnie leczenie farmakologiczne albo terapia.
No w sumie mogłbym,bo nie raz słyszałem,że wyglądam na max 13-15 lat,ale ja nie gej ehh
Poza tym z takim wyglądem i gabarytami mam większe ryzyko w*p------u od sebkow i licelistów co wieczorami chodzą w grupach po mieście a jako femboy miał bym już 90% szans xD raz widziałem w pociągu jak femboy uciekał przed pijanymi/naćpanymi patusami.
Owszem, masę zbuduje ale i tak będzie ograniczony przez uwarunkowania genetyczne, a drobny kościec to pierwszy tego objaw...
Fakt część rzeczy mam przez siebie i swoje zaniedbania nad czym w c**j ubolewam poza tym jak ma się przykre doświadczenia przez swój wygląd i porażki to się motywacji nie ma.
Zgadzam się praktycznie ze wszystkim ale też nie mów mu, że jak zacznie ćwiczyć to nagle się zrobi z niego Chad bo chłopak ewidentnie nie ma dobrych genów. Pasywny tryb życia to jedno, ale nie ukrywajmy - z taką bazą, którą posiada nigdy nie będzie wyglądał jakoś wyjątkowo imponująco. Co nie znaczy, że
@WyzwolonaPodrozniczka: co to znaczy pasywny tryb życia? to określenie na usługiwaniem p0lkom?
A "płaku sraku niski testosteron 400" to już w ogóle XD.
Gość poniżej to, rozumiem, absolutny przegryw spierdon odpad śmieć zapewne? (165 wzrostu, testosteron 480)
@Kghjw
źródło: 9k=
Pobierz@Squatlifter Nie no chłopie, rozumiem zamysł komentarza, ale tutaj odleciałeś. Jak zakończy się rozwój kości, to już tego elementu nie zmienisz. Można zbudować mięśnie, można poprawić postawę, ale kościec to możesz zmienić najwyżej operacją (pominę stosowanie środków od których świeci się na zielono, choć i w to wątpię).