Aktywne Wpisy
saji +289
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
starboy9 +180
polactwo to stan umysłu, siedzę sobie na lotnisku do odlotu godzina, a Polacy już się w kolejkę ustawili przy bramce xD obok pełno wolnych miejsc siedzących żeby czasem bez nich nie odlecieli xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
- najlepiej pic wode niegazowaną, mozna dodac jakąś miete zeby miala smak, ale te wszystkie ",fit napoje" w sklepach są zle *
- starac sie nie jest gotowcow, maja duzo solii itp.
Tak w sumie jak zobaczylem liste zakupow to praktycznie musze zmienic liste zakupow o 80-90%
Najgorszs w tym wszystkim jest to, ze niby ma dobre opinie bo ludzie z jej diety nie wchodzą na efekt jojo czy coś. Ale wiele rzeczy mi sie nie zgadza.
Na każdą moją kontrodpowiedź miala przygotowaną odpowiedzz ale mialem wrazenie ze sie wywyższa
#dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #zdrowie
* - chodzi o ilosc, w sesnie ze puszka pepsi raz na tydzien nie bedzie zla, ale picie codziennie 3-4 juz tak
Zgadzasz sie z tą panią ?
Czy my mówimy o tym samym jogurcie? To jest złe wg was?
Ok dzieki za odpowiedzi. Zylem w pewnym bledzie przez troche czasu, musze to na spokojnie przetrawić wszystko
Komentarz usunięty przez moderatora