Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
- najlepiej pic wode niegazowaną, mozna dodac jakąś miete zeby miala smak, ale te wszystkie ",fit napoje" w sklepach są zle *
- starac sie nie jest gotowcow, maja duzo solii itp.
Tak w sumie jak zobaczylem liste zakupow to praktycznie musze zmienic liste zakupow o 80-90%
Najgorszs w tym wszystkim jest to, ze niby ma dobre opinie bo ludzie z jej diety nie wchodzą na efekt jojo czy coś. Ale wiele rzeczy mi sie nie zgadza.
Na każdą moją kontrodpowiedź miala przygotowaną odpowiedzz ale mialem wrazenie ze sie wywyższa
#dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #zdrowie
* - chodzi o ilosc, w sesnie ze puszka pepsi raz na tydzien nie bedzie zla, ale picie codziennie 3-4 juz tak
Zgadzasz sie z tą panią ?
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy my mówimy o tym samym jogurcie? To jest złe wg was?
źródło: temp_file7870497430029561762
Pobierzźródło: image
PobierzOk dzieki za odpowiedzi. Zylem w pewnym bledzie przez troche czasu, musze to na spokojnie przetrawić wszystko
Komentarz usunięty przez moderatora