Aktywne Wpisy

chciejstwo +462
Dla jednych małych kroczek dla mnie przepaść której nie było (。◕‿‿◕。)
14 dni bez alkoholu, głowa uwolniona od ciągłego chcę.
Polecam ten stan i trzymam kciuki za każdego któremu
14 dni bez alkoholu, głowa uwolniona od ciągłego chcę.
Polecam ten stan i trzymam kciuki za każdego któremu

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Do 25 roku zycia czyli teraz, nie bylem w zadnym zwiazku. Po prostu do pewnego momentu zycia zylem jak przegryw bo tak bylo mi wygodnie, potem sie troche ogarnalem, ale trafialem zazwyczaj na laski ktore nie byly warte wiekszej uwagi. Ja tez mam chyba spore wymagania. Ladne zazwyczaj byly glupie, brzydkich nie chcialem. Aktualnie jestem w pierwszym zwiazku od pol roku i szczerze mowiac to troche mnie to nudzi. Jak widze ile ladnych lasek chodzi po ulicach, a ja jestem przywiazany do jednej. Troche wszedlem w ten zwiazek, bo „wypadaloby”. Ani nie jestem jakis zakochany, dziewczyna tez jest srednia z wygladu. Wzialem ja chyba tylko dlatego ze jest normalna, bez bycia ksiezniczka. Z jednej strony bym ja zostawil, z drugiej szkoda bo dziewczyna jest pierwsza od dluzszego czasu z normalnych, moze ja tez mam po prostu za wysokie wymagania. Sam juz nie wiem czego chce
#rozowepaski #zwiazki #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
────────────────
Tu ty jesteś tą stroną