Aktywne Wpisy

dream_big +14
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

120_Dni_Sodomy +1397

#p0lka #bekazlewactwa #polska #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebiezkichpaskow
źródło: fsgbfdb
PobierzKtoś, kto zarabia poniżej 20 to biedota.
Ja zarabiam 17 i wyśmiewają mnie, że oczywiste jest, że żadna kobieta nie popatrzy na takiego biedaka, tyle że mnie bardziej interesuje giełda niż ten wyścig szczurów, bo w dobrym miesiącu to i 60k mam z samej giełdy.
Ja mieszkam i pracuję w powiatowym, fajna firma u nas , zarobki powyżej średniej, a praktycznie nikt na stanowiskach młodszy specjalista/ specjalistą czegoś nie dochodzi do 10k brutto.
Magazynierzy w takim mieście mogą mieć po 5-5,5k brutto.
@A_R_P: Ze mną np. jest to że jestem z Polski, a p0lka wieśniara musi mieć faceta OBCOKRAJOWCA bo koleżanki mają i czują się światowe
Ona z nim spierd**I za granicę i stamtąd będzie dopingowała polskich Mirków do obrony jej nierucha xD
@sqlserver: XDD Chłopie, statystyka Ci przeczy.
źródło: Screenshot 2024-07-04 at 12.03.34
PobierzI bardzo dobrze, nie przekażesz swoich genów i świat będzie lepszym miejscem
@Paukopulos: na pewno częściej niż polacy. Szczególnie arabowie. Już ich starożytni kronikarze opisywali europejczyków jako brudasów.
źródło: 2D10229325-today-holcombe-131219-01
Pobierz