Aktywne Wpisy

dream_big +17
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

120_Dni_Sodomy +2131

#p0lka #bekazlewactwa #polska #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebiezkichpaskow
źródło: fsgbfdb
PobierzTo ten sam co do amerykańskich żołnierzy w Polsce się pruł, że są tu żeby szerzyć sodomię xD
@jazdaniebieski2023: to na plus. Wartościowych ludzi nie ma dużo. Ale sam najwięcej co o sobie powiedziałeś to że masz kasę. Na koniec zgeneralizowałeś wszystkie kobiety. No czuć trochę tę frustrację mimo wszystko.
Tylko potwierdzacie to że system wyprał Polakom i zwlaszcza Polkom mózgi, od dawna jest jakiś kompleks że to co Polskie to jest be, a zagraniczne egzotyczne to jest jakaś metafizyka lol.
No ale w dupie
Komentarz usunięty przez autora
W Polsce powyżej 10k stawia Cię w zarobkach top 10 %. Powiedzmy 8% to mężczyźni, 2% kobiety.
Mamy 15 milionów ludzi pracujących? 8% to 1,2 mln
U mnie w pracy każdy poza może sprzątaczką zarabia powyżej 10k, a takich miejsc jest w Polsce tysiące.
Część jest żonatych, ale jak komuś żona ucieknie do obcokrajowca, to na rynku matrymonialnym jest zerem.
Przy pół ja pół jest jeszcze mniej możliwe;p
Czekaj, czekaj - ja myślałem i pisałem o netto :p.
Ty o brutto, tak? U nas to są wielkie różnice.
Złożenie, że tylko 10% zarabia powyżej 10k nie przekonuje mnie, bo gdyby tak było to nie byłbym na każdym kroku traktowany jak g---o.
Myślę, że 10k to przeciętne zarobki w dużym mieście.
Raczej niemozliwe. Średnie wynagrodzenie na rękę w Polsce to jakiejś 6 700zl na rękę, czyli pewnie koło 10-11 brutto. Skoro to średnie, to wliczają się ludzie po 50k i musi też być sporo ludzi poniżej.
Zresztą przy tym podniesieniu minimalnej teraz jakieś 20-25% Polaków będzie zarabiać minimalną.