Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Sekret w tym, że tu nie chodzi o prawictwo czy brak doświadczenia, a o to, że ty się tym przejmujesz i masz jakieś kompleksy na tym punkcie. Ja nic nie mówiłem, nikt nie pytał. Dopiero jakoś po fakcie podczas rozmowy wyszło i tyle.
  • Odpowiedz
Z moich spostrzeżeń wynika, że spory procent kobiet gardzi prawiczkami.

@mirko_anonim: Bzdura. Normalna kobieta jeśli się dowie, że jeszcze tego nie robiłeś wręcz się będzie cieszyła, że nie ruchałeś innych tak jak facet się cieszy, że kobieta nie ma dużego przebiegu i jeszcze będzie robiła wszystko żeby się jak najlepiej spisać z tej swojej strony chociaż nawet w sumie by nie musiała bo facet który nie ruchał i tak porownania
  • Odpowiedz
Serio!?"

Takie teksty leciały, kiedy miałem 16-19 lat

@mirko_anonim: Nie żeby coś, ale tak zazwyczaj mówią te dziewczyny które mają ochotę same na ciebie i chcą żebyś im zdjął ten stanik o ktorym pisałeś.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kobiety zawsze gardziły prawiczkami tak jak faceci gardzą puszczajacymi się kobietami. Ale kobiety próbują jak mogą, by ich wyzwolenie traktować jako coś normalnego, jednocześnie same nigdy nie zmienia swojego myślenia o prawiczkach....
  • Odpowiedz
Z moich spostrzeżeń wynika, że spory procent kobiet gardzi prawiczkami.

@mirko_anonim: to nie do końca prawda. z prawnictwem (u facetów) jest trochę jak z graniem w gierki. wokół obu z tych rzeczy panują pewne stereotypy i nikt ogarnięty się nimi nie chwali na tinderze (bo i nie ma po co). z drugiej strony jeśli jesteś facetem który nie płacze z powodu prawictwa, ani nie spędza zbyt duzo czasu grając w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja jako facet potrafię wyczuć prawiczka, szczególnie takiego w wieku ~18 lat, po zachowaniu i spojrzeniu nawet, a co dopiero kobiety. Ale zgadzam się, nie należy się do tego przyznawać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pogardą to może za duże słowo, ale ja jako facet 30+ już bym za żadne skarby nie chciał laski która jest dziewicą. Mam swoje upodobania, preferencje i nie chciałoby mi się uczyć partnerki zupełnie od zera, znowu przeżywać pierwsze laski, drapanie zębami do bólu czy oczy pełne przerażenia na hasło "anal". Podejrzewam, że taka sytuacja działa w obydwie strony - laski nie chcą typa któremu trzeba od podstaw tłumaczyć
  • Odpowiedz
Wiedzą że z prawiczkiem cała akcja może trwać mniej niż minutę i co tu później opowiadać koleżankom

@Dominikjagoda: Niezależnie od tego czy mężczyzna jest prawiczkiem czy nie kobieta jest odpowiedzialna w dużym stopniu za to jak ten mężczyzna szybko skończy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Mam swoje upodobania, preferencje i nie chciałoby mi się uczyć partnerki zupełnie od zera, znowu przeżywać pierwsze laski, drapanie zębami do bólu czy oczy pełne przerażenia na hasło "anal".

@Kremufka2137: To akurat nie jest kwestia bycia dziewicą a tego, że kobiety mają inne otwory w które można wkładać i nie czują się jakby srały w drugą stronę przy tym.
  • Odpowiedz